Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Vajon mi az Sátán leghatékonya...

Brxsaca kérdése:

Vajon mi az Sátán leghatékonyabb fegyvere? Mitől félhet Isten?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 16:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
57%

Saca, te tényleg ennyire unatkozol? Kimehetnél inkább a friss levegőre mozogni egy kicsit, a testmozgás is nagyon egészséges.

Megint olyat állítasz rólam, ami nem igaz. Nem gondolom, hogy a viccmesélés _a_ humor. Viszont kétségtelenül csak az érti a vicceket, akinek van humorérzéke. /És most ne részletezzük, hogy többfajta vicc van, ill. viccek terén is eltérőek az ízlések./

Köszönöm a lexikális képességeimre vonatkozó bókot, bár ugyanolyan alaptalan, mint az eddigi állításaid. Kevés viccet jegyzek meg, viszont van néhány gyűjteményem.

Az alkotás terén pedig csak a szóviccek, szójátékok jönnek be.

Az utolsó mondatod megint egy jó kis ferdítés: A túlzás az túlzás, a ferdítés az ferdítés. Nem humor egyik sem.

De beszéljünk inkább rólad: Végigolvastad már a linkeket? Tudsz olyan részletet mutatni, ami igazolja a saját magadra vonatkozó állításaidat? Várom a copy-kat. :)

2011. aug. 15. 15:21
 32/63 anonim ***** válasza:
57%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:17

Elnézést, de ez a válasz nekem szólt?

Még egy kérdésem lenne Hozzád:

Látom, tudsz bocsánatot kérni; ez jó.

De meg is bocsátasz annak, aki Tőled kér bocsánatot?

Mondjuk, ha az illető nem elég figyelmesen értékelt valamit, vagy ilyesmi... :)

2011. aug. 15. 15:27
 33/63 anonim ***** válasza:
100%

Berta Wooster:

"Elnézést, de ez a válasz nekem szólt?"

Nem, azt azért írtam be, mert a Kérdező valami olyasmit írt, hogy baj, ha a humor valaki számára a viccmesélést jelenti. Úgyhogy lényegében a Te és a magam védelmében. :) De később láttam, hogy a Kérdező mégis értékelte a poénomat, úgyhogy akár semmisnek is tekinthetjük 10:17-et. :)

"Még egy kérdésem lenne Hozzád:

Mondjuk, ha az illető nem elég figyelmesen értékelt valamit, vagy ilyesmi... :)"

Még akkor is, ha nem kér. :)

2011. aug. 15. 16:07
 34/63 anonim ***** válasza:
65%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:07

"Még akkor is, ha nem kér. :)"

Köszönöm a válaszod! Nagyon tetszik. :)

Sejtettem ezt az összefüggést, csak meg akartam bizonyosodni róla...

És azt hiszem, ez esetben megint felváltva fog elkapni a nevető- és a sírógörcs egy kis ideig...

Tegnap este volt egy ilyen élményem. Egy válasz írásának vége felé "megvilágosodtam" hirtelen; úgy értem, rájöttem valamire... És a helyzet komikuma miatt jöttek a nevetések; a rossz, sírós érzések pedig azért, mert nagyon megbántottam valakit, akit nem kellett volna. Még ha egy kicsit igazam is volt, akkor sem. :(((

De nem mesélem el az egész történetet, mert személyes ügy, amit legfeljebb privátban részletez az ember. :)

Köszönöm még egyszer.

2011. aug. 15. 16:38
 35/63 A kérdező kommentje:

Saca, te tényleg ennyire unatkozol? Kimehetnél inkább a friss levegőre mozogni egy kicsit, a testmozgás is nagyon egészséges.

Ha tudnád mennyire mellé fogtál ezzel a kijelentéseddel is. Igen csak szégyellnéd magad.

2011. aug. 16. 07:28
 36/63 A kérdező kommentje:

"Még egy kérdésem lenne Hozzád:

Mondjuk, ha az illető nem elég figyelmesen értékelt valamit, vagy ilyesmi... :)"

Ha nincs igazam azt elismerem (meggyőzni nem könnyű, de nem lehetetlen). Ha ok nélkül megbántok (szándékosan biztosan nem) valaki akkor elnézést is kérek. Ha okkal teszem akkor biztos, hogy nem.

De a megbocsátást meghagyom azoknak aki úgy gondolják, hogy ők attól lesznek jobbak vagy különbek másoknál.

Én nem ringatom magam ilyen hiú ábrándokban.

Ami megtörtént azon már változtatni nem lehet. Elmúlt és kész.

És azért mert valakik 2000 évvel ezelőtt ezt másként gondolták és leírták egy könyvbe még, nem tartom azt sem igaznak, sem magamra nézve helyesnek vagy kötelezőnek.

Az életem fő szabályait én hozom és nem valami elporladt "író" a történelem túlvégéről. Még akkor sem, ha azt állítja az írásaiban, hogy ő hallotta Isten szavát és azt jegyezte le.

2011. aug. 16. 07:52
 37/63 anonim ***** válasza:
65%

Jó reggelt, Saca!

Nem fogtam mellé, és nem szégyellném magam. Vagy szerinted nem egészséges a mozgás?

Ha pedig arra gondoltál - csak már megint pontatlanul fogalmaztad meg - , hogy sokat vagy friss levegőn, v. sportolsz... Nos, akkor a tippem a bringázás volt eddig, mondjuk BMX. :) Esetleg megtoldhatjuk egy kis deszkázással is. Ha gyúrsz is, csak óvatosan, nem kell túlzásba vinni! Ja, és 18 éves kor alatt tilos súlyzózni, mert leállítja a kézcsontok növekedését.

Ha nem talált, nem probléma, csak a társalgás kedvéért írtam. És bármit, bármennyit is sportolsz, akkor is sokkal többet kellene a szgéptől távol töltened, nehogy beigazold az evolúció ezen változatát:

[link]

Mielőtt belémkötsz megint: Nem ismerem a honlapot; a képre kerestem rá, és ezt dobta ki elsőként a Google.

És szerencsére nemsoká kezdődik az új tanév, gondolom, kevésbé fogsz unatkozni. :)

A 2. kommentedet figyelmen kívül hagyom, mivel a kérdés nem neked szólt. A hozzád intézett kérdésre viszont még mindig nem válaszoltál.

2011. aug. 16. 08:30
 38/63 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon rég volt amikor én gördeszkára álltam.

A bújtatott "tudom, hogy kisgyerek vagy" szurkálódásodon csak mosolygok, ugyanúgy, mint a gyúrós próbálkozáson.

A sportokat illetőleg még csak a közelben sem jártál, de ez nem is lényeg.

A számítógép mellett töltött idő, kontra jó levegő, erősen az utóbbi oldalra billen. Bizonyára magadból indultál ki.

Ezzel sincs probléma, nem lehetünk mind egyformák. Szerencsére.

2011. aug. 16. 14:04
 39/63 anonim ***** válasza:
65%

:)

Na, de legalább végre megmosolyogtattalak. :)

Én nagy görkoris voltam kislány koromban, bár gyakran tele volt horzsolásokkal a lábam.

A gyúrás tényleg csak próbálkozás volt; viszont a súlyzós rész teljesen komoly. Úgyhogy terjeszd ismerősi körben, mert nem sokan tudják.

Na, jó, akkor nem vagy kisgyerek, elhiszem neked. De azért nem javasolnám, hogy versenyezzünk, melyikünk idősebb. Tudod, úrilány biztosra nem fogad. :)

Nem magamból indultam ki, de valóban nagyon sok időt töltök a gép mellett. Majd ha lejár a szabim, akkor valószínűleg jóval kevesebbet fogok, legnagyobb örömödre.

2011. aug. 16. 15:10
 40/63 A kérdező kommentje:

Az én gyermekkoromat a görkori nem jellemezte.

A az "öreg"temetőben nem lett volna praktikus viselet.

A talaj ennek nem kedvezett, de a szellemesség átjárt. :P

Igaz egyben a szkepticizmus is, hiszen rengeteg szellemet kergettünk gyerekként. És üldözött is bennünket. De minden esetben kiderült, hogy csak egymást kergettük.

Pedig ha valahol igen intenzíven jelen kellett volna lennie a túlvilágnak az az a hely.

De huncutkodó fiatal párocskákon kívül mást nem nagyon láttunk. :P A feltámadás megtelt igazi tartalommal azokban az években.

Csak egy pici eltéréssel. Fel! Támadás!!!! (számháború és testvérei formájában) :)

Ennek tükrében ugye nem meglepő, hogy nem hiszek el minden rémmesét különböző láthatatlan erőkről, meg mumusokról meg pokolról... Aki meghalt az úgy is marad.

Ezt a tényt is volt alkalmam megtapasztalni közelről.

Engem nem könnyű az ellenkezőjéről meggyőzni. Mesékkel, feltételezésekkel biztosan nem. TÉNYEKET, BIZONYÍTÉKOKAT akarok. Rémisztgettek gyerekként éppen eleget, de mind hazugság volt. :D

2011. aug. 16. 18:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!