Néhány kérdés és válasz elolvasása után nem érzed úgy, mintha a középkorban lennél?
Nagyon jó, nagyon jó!
Teljesen egyetértek veled. ÉS aki igazán kinyitja a szemét, arra is rájön, hogy a kereszténység egy összelopkodott vallás, hogy teljesen egy követ fúj a zsidósággal és az iszlámmal, és hogy gyakorlatilag egy halálimádás, tele negatívsággal. A félelem viszi oda az embereket, pokollal fenyeget, elnyomja az energiát adó szexualitást, stb.
Kedves kérdező!
Az hogy járt-e ember a holdon szerintem vita tárgya.
Egy felsőbb hatalom szerintem létezik, de biztos hogy nem úgy és nem olyan formában ahogy azt a papok állítják.
Hogy a halál után van-e valami, azt pedig mindketten megtudjuk előbb-utóbb....
A logika órák tartása szerintem is jó ötlet, magam is szoktam tartani a hittérítőknek. :-D Aztán változó hogy meddig bírják.
"Az hogy járt-e ember a holdon szerintem vita tárgya"
A holdon járt ember és kész, számtalan bizonyíték van rá.Aki meg nem hiszi az egy üldözési mániában szenvedő paranoid ember.
Hozzászólva a kérdésehez: kedves kérdező az a baj a vallásos emberekkel hogy akár mit mondassz nekik átsiklanak felette, ész érvekkel nem lehet meggyőzni őket, sőt ők még a biblia szavait is kiforgatják.Mert ha megkérdezed tőlük hogy mit gondolnak a földönkívüli életről, azt fogják mondani hogy az univerzumban minden életet isten teremtetett, pedig a bibliában erről nem esik szó, hiszen akkoriban még úgy tudták hogy a föld lapos, illetve fogalmuk sem volt a világ egyetem szerkezetéről.Persze vannak kínos kérdések amikre úgy reagálnak hogy az a "sátán" műve.A klónozásról már nem is beszélve.
Én nem vagyok keresztény,sőt,egyik vallást se követem kifejezetten,de vannak dolgok amikben hiszek. Igaz,ezt nem szoktam hirdetni,de ha erre terelődik a szó,nem szégyenlem.
Szerintem nem a vallásos emberekkel van gond,hanem a butákkal. Egy buta ateistának is magyarázhatod a tudományosan bebizonyított dolgokat,azt fogja mondani rá hogy "höezeggyfässág,bäzeg".
Egy utolsó gondolat: én a helyetekben elgondolkodnék úgy igazán hogy miért gyűlölködök ennyire. A negatív gondolatok csak még több negatív gondolatot szülnek,ami mérgezi az elméteket,ti miért tobzódtok a szitkozódásban,haragban? Jobb lesz valami attól hogy leírjátok hogy mennyire rühellitek a keresztényeket?
Béke veletek.
"Szerintem nem a vallásos emberekkel van gond"
Dehogynem! veletek van a gond
Amúgy nem gyűlölködünk csak kínos kérdéseket teszünk fel, de ha ezt ti így fogjátok föl akkor az a ti bajotok.
Én személy szerint hiszek Istenben (felsőbb hatalomban, nevezd úgy, ahogy jólesik), de csak mosolyogni tudok a keresztény és hasonló istenképen, amivel igyekeznek kordában tartani a báránykákat. :)
A felsőbb hatalomban való hit és tudomány NEM zárja ki egymást, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!