Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » 23 Perc a Pokolban. Vélemények?

23 Perc a Pokolban. Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 30. 20:06
1 2 3 4
 11/32 Tyler913 ***** válasza:
53%

Hat igen,valoban ennyit errol.Azert sokat elmond,hogy egy apokrif,gnosztikus iratra hivatkozol.

En pedig ideznem Gipsz Jakab profeta a Biatorbagyiakhoz irott II. levelet:

"Ez az ember CSALO,CSALO,CSALO es CSALO."

;)

2011. máj. 1. 23:29
 12/32 anonim ***** válasza:
32%
Apokrif gnosztikus irat? Már megbocsáss, de ez nem az áruló Júdás, hanem Jézus vér szerinti testvérének levele, ami bekerült a Szentírásba (János 3. levele és Jelenések könyve közt). ;)
2011. máj. 1. 23:48
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

MIVEL ENNYI IGÉVEL ALÁTÁMASZTJA CSAK AZ NEM HISZ AKI DIREKT BECSUKJA A SZEMÉT HOGY NE LÁSSON!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves Viktor 06

mintha a két válaszod ellentmondana egymásnak mivel azt mondod az elsőben hogy jo a megfélemlités a másodiknál hogy mégsem.

Bocsi hogy beleszolok, de ha valakit figyelmeztetsz valamire(pl. hogy felgyult a ház, ha szakadék van hogy a pokolba kerülsz ..stb.),

azzal nem kényszerű szeretetet érsz el .. esetleg ha nem hiszi hogy ugy van nem engedelmeskedik és megbánja amikor már tul késő, vagy elhiszi neked, és hálás lessz érte..

2011. máj. 2. 12:04
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Elöző vagyok és pontosbítom amit írtam : Aki ennyi bibliai utalás után nem hisz, az olyan mint aki nem akarja kinyítani a szemét hogy lásson. Inkább becsukja és ezt mondja : Nem mehetek neki semminek.( de a másik percben már nekiment :D )
2011. máj. 2. 12:10
 15/32 anonim ***** válasza:
66%
Szia! Én csak egyszer válaszoltam,ami alatta van az a következő válaszoló megszólítása. Én rettentéspárti vagyok. Énis így tértem meg. Istennek a félelme segített. Az Istenfélelem pedig életre vezet. Igenis Isten büntet,akkor ha valaki makacs és megátalkodott,és nem hagyja abba a gonoszt,és nem tér meg,hanem végigcsinálja.
2011. máj. 2. 22:39
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Nem tűnik bolondnak a csávó, meg az egész elég hihető.
2011. máj. 3. 13:27
 17/32 anonim ***** válasza:
11%

Ne vicceljetek már! Komoly ez a kérdés? Ti tényleg mindent elhisztek?

Végülis nem véletlenül népszerűek a szekták.

A legtöbb szélhámos bizalomgerjesztő különben nem tudna szélhámoskodni.

Attól, hogy valaki a Bibliából idézget még nem jelenti azt, hogy Isten szól belőle.

Ez egy színjáték. Jajj.

2011. máj. 3. 18:03
 18/32 Tyler913 ***** válasza:
37%

Hoppa,igazad van,beneztem,fail.Judas evangeliumara gondoltam.Judas levele tenyleg benne van a kanonban,az mas kerdes,hogy nem valoszinu,hogy Jezus testvere irta volna.

Ennek ellenere mondom,hogy ez az ember CSALO,CSALO,CSALO ES CSALO...

Es nem,Isten nem buntet.Az emberi hulyeseg bunteti meg sajat magat.

2011. máj. 3. 19:05
 19/32 anonim ***** válasza:

"Es nem,Isten nem buntet.Az emberi hulyeseg bunteti meg sajat magat."

Ha ismernéd Isten igéjét, akkor nem mondanál ilyet. Istenről a Szentírás nem csak azt mondja, hogy szeret, türelmes, kegyelmes, irgalmas, hanem azt is, hogy szüntelen haragszik, és minden bűnt megbüntet. Ez nem csak az ószövetségben volt igy, hanem az újszövetségben is igaz, noha Isten türelmes az emberekkel, és arra vár, hogy megtérjenek hozzá.

De ne menj messzire, olvasd csak el az I-V. könyveket Mózestől, hány büntető, itélő csapással sújtotta Isten az ősvilágot, Egyiptom népét, vagy Izrael népét a pusztában. Egyik legjobb példa, amikor a IV. Mózes 16-ban meghasad a Föld, és Kóré meg a társai elevenen estek a Pokolba.

Aki a fenti beszámolót csalásnak, hazugságnak, stb. nevezi, annak valójában nem ezzel a beszámolóval van baja, hanem a Bibliával és Istennel.

2011. máj. 3. 20:31
 20/32 anonim ***** válasza:
5%
Csalás, hazugság stb, ez az ember CSALÓ, CSALÓ,CSALÓ,CSALÓ, CSALÓ, CSALÓ
2011. máj. 3. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!