Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért tűrjük a szeretetlenséget?

Miért tűrjük a szeretetlenséget?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ateista!Nem tartozom egyetlen felekezethez sem!

Engem nagyon zavar,hogy ilyen a világ,mert része vagyok!

Zavar az emberek vallása,politikai nézete stb.mert közvetve vagy közvetlenül rám is kihat!

Egyetlen vallásban sem látom a szeretetet-,pedig mindegyik emliti-a gyakorlatban!

Teljes érzéketlenség és önzés,képmutatás az egész!

Minen vallás is arról szól,hogy valakinek a "seggét nyaljuk",hogy jobban járjunk,pl.Jézusnak.

Az ő imádat fontosabb mint a szeretet?!Ez baromság!

Akkor emlithetném Allahot és a többit is!

Ebből aztán jön a politikai"erkölcs",ami megint ilyen szeretetlen,érzéketlen!

2011. ápr. 22. 18:05
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat filozofálgatok ilyeneken. Az az igazság, hogy sajnos a legtöbb vallást azért hozzák létre, hogy a befolyásolható embereket manipulálni lehessen.
2011. ápr. 22. 18:10
 2/53 anonim ***** válasza:
39%
"Aki meg akarja találni életét, elveszíti, aki azonban elveszíti értem életét, az megtalálja. (Mt 10,39)"
2011. ápr. 22. 18:15
 3/53 A kérdező kommentje:

18:15!

A másoktól való idézgetés nem vall sok bölcsességre!

2011. ápr. 22. 18:18
 4/53 anonim ***** válasza:
100%

régen engem is nagyon zavart , sokat idegeskedtem ilyenek miatt

manapság csak nagy nehezen megtalálom azokat akik nincsenek beszippantva ilyen dolgokba , és más nem különösebben érdekel

2011. ápr. 22. 18:23
 5/53 anonim ***** válasza:
51%
Na még egy depressziós taknyos..:)
2011. ápr. 22. 18:28
 6/53 anonim ***** válasza:
100%

Más szemszögből:

"Foglalkozz a szeretettel, akkor azt fogod látni.

Mert most nem azt csinálod."

idézet magamtól

:)

2011. ápr. 22. 18:28
 7/53 A kérdező kommentje:

"Na még egy depressziós taknyos..:)"

32 éves vagyok.tapasztaltam 1-2 dolgot és emiatt ez a véleményem.Nem vagyok kis"taknyos",de te elárultad ezzel,hogy te is egy üresfejü vagy,aki azt hiszi,hogy ez az élet és ez csak igy lehetséges!

2011. ápr. 22. 18:35
 8/53 anonim ***** válasza:
43%
Ha tudnád mit jelent a vallás, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket. Ha meg tényleg 32 éves vagy, legyél rá büszke, hogy az értelmi szinted egy 13 évesével vetekszik.
2011. ápr. 22. 18:41
 9/53 A kérdező kommentje:

"Ha tudnád mit jelent a vallás, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket. Ha meg tényleg 32 éves vagy, legyél rá büszke, hogy az értelmi szinted egy 13 évesével vetekszik."

Én inkább azt mondanám,hogy a te felfogásod igen alacsony ha vallássi maszlagra alapozod!

De ha a hozzád hasonlók véleménye szerint az én felfogásom gyerekes,akkor bizony többet érne az embernek nem felnöni,mert akkor már csak önzö,szeretetlen kapzsi és hülye,mint te!

2011. ápr. 22. 18:44
 10/53 anonim ***** válasza:
56%

"Én inkább azt mondanám,hogy a te felfogásod igen alacsony ha vallássi maszlagra alapozod!"

Mutasd hol írtam vallási maszlagot. És te honnan tudod a felfogásom, mikor egy betűt sem írtam arról, hogy mit gondolok a vallásokról?

2011. ápr. 22. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!