Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az egyházak mit szólnak a...

Az egyházak mit szólnak a "hermafroditákhoz"? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
"Isten férfinak és nőnek teremtette az embert" - áll a Bibliában. A hermafroditák már eleve úgy születnek, hogy mindkét nemi szervvel rendelkeznek. Sokan okoskodnak, hogy a homoszexuális viselkedés Isten akaratával való szembeszegülés. A hermafroditizmus szintén ellentmond a Bibliának. Akkor az a csecsemő, aki így születik meg, már ő is bűnös? Kíváncsi lennék, erről kinek mi a véleménye.
2010. dec. 2. 20:23
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Azt kérdezed: Miért születnek hermafroditák?

Én meg azt: Miért születnek fogyatékos emberek?

Ha meghalok és találkozok Istennel, meg fogom kérdezni, de nem hiszem, hogy korábban kapunk erre választ.

A homoszexualitás pedig a te döntésed. És is hátradőlhetnék sopánkodva, hogy "jaj de sajnálom, hogy annyira lusta/rosszindulatú/irigy/gonosz/pedofil vagyok, de ilyen vagyok és kész, nem tehetek róla!". Hallottál már a szabad akaratról? Tudod, az a dolog, amit a paradicsomból való kiűzetés után kaptunk...

2010. dec. 17. 00:02
 42/43 anonim ***** válasza:

12:51

Teljesen rossz irányban haladsz. Nem az állatok viselkedését állítom mintaképnek, hanem az evolúciót. Így esett a választásom a két példára, miszerint nem gömbölyű az ha egy nyúl húst eszik vagy egy oroszlán füvet legel. Itt az evolúcióra szerettem volna rámutatni. De abban igazat adok, h ebből 100%osan nem lehetett következtetni, viszont a hsz-od első felének nem adok igazat, h miért azt már tudod. A leszbikusság is betegség, de abban egyet kell értsünk, h 2 nő szebb látványt nyújt, mint 2 férfi. Vitatkozni lehet, de nem célszerű. A homoszexualitás betegség, h miért nem kezelik annak már politikai vonzata van, ezzel kapcsolatban utána is nézhetsz.

2010. dec. 17. 13:35
 43/43 anonim ***** válasza:
Aj, de későn jutottam el ide... Ismertek Ti egyáltalán hermafrodita embert? Aki majdnem 40 éves, menstruál, de közben farka van? Nem? Akkor ne okoskodjatok... Aki pedig egy ilyen ember felett tör pálcát, és b*zizza le, az ássa el magát, köze nincs a kereszténységhez... Sosem értettem, kiknek hiszik magukat ezek a kis önjelölt bíráskodó úgymond keresztények, hogy ítélkezzenek felettünk.
2013. márc. 2. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!