Az egyházak mit szólnak a "hermafroditákhoz"? Bővebben lent!
több bizonyítéka is van:
- pszichológia
- embertan
- társadalomtudomány
- szentírások
- de ha megfigyeled egyre többen vannak... ugyan akkor egyre jobban késztetik rá az embereket
- a nagyhatalmak polipként való rátelepedéséhez a kis országokra, szükség van az összekötő ideológiák feloldására a társadalmakban... pl hit, nemzet, társadalmi osztályok... stb... a homoszexualitás elfogadtatása, és terjesztése ehhez egy fontos lépés! :(
minél több a bu.zi, annál több az érdektelen, és gyenge láncszeme a társadalomnak...
ez csak röviden... erről már készültek tanulmányok. de ehhez jön hozzá, hogy NEM BIZONYÍTOTT TUDOMÁNYOSAN, HOGY A HOMO(KEKSZ)UALITÁS BETEGSÉG, VAGY GÉNEK OKOZZÁK, SŐT ELLENKEZŐLEG...! MÁR BIZONYÍTOTT, HOGY LELKI BETEGSÉG!
Melegek már az ókorban is voltak. Ha kicsit műveltebb lennél, tudnád: már az ókori görög és római művekben is sok melegről lehet olvasni. Egyáltalán nincsenek "egyre többen" a melegek, csupán régen nem volt lehetőség a melegeknek ismerkedni. 50-100 évvel ezelőtt pl egy kis faluban ha volt egy meleg, 3 választása volt: vagy engedelmeskedett a családja akaratának és megnősült, vagy pap lett, vagy agglegény maradt. Akit belekényszerítettek egy házasságba, az leélte az egész életét boldogtalanul, mivel nem volt más választása.
Manapság itt van az internet, vannak meleg szórakozóhelyek, azaz egy melegnek megvan a lehetősége, hogy hozzá hasonlóakkal barátkozzon, vagy társat találjon magának. Ezért tűnhet úgy, hogy "egyre többen vannak".
Szinte biztos, hogy a te környezetedben is vn meleg, akár munkahelyen vagy akárhol, lehet hog mindennap beszélgetsz vele, csak éppen nem tudod róla...
Szia, én keresztény vagyok és nem vagyok homofób.
Nos, először is: Isten Ádámot és Évát teremtette a saját képére. Mi már a sokasodás és szaporodás eredményei vagyunk,és az eredendő bűn miatt kicsit selejtesek is. Van aki kézfej nélkül születik, van aki összenőtt ujjakkal, és akad olyan is, aki két nemi szervvel. Ezek szervi bajok, akár plusz akár mínusz irányban. Ennek semmi köze a homoszexualitáshoz.
Amúgy mi is az a bűn? Nem az, hogy aki bűnt követ el az rossz ember, mert akkor mindannyian rossz emberek vagyunk. A bűn az, ami elválaszt Istentől. Nem a homoszexuális ember a bűnös hanem a homoszexuális aktus egy parázna aktus. De nyugodj meg, a heteroszexuális érintkezések nagy része legalább olyan parázna, tehát szerintem felesleges kiemelni a homoszexuális aktust. Mert egy hetero pasi, aki zsinórban becsajozik, fiatal lányokat ront meg, vagy egy lány, aki kapcsolatokat dúl szét önzésből, sokkal nagyobb bűnös mint az a meleg, aki boldog harmonikus kapcsolatban él, és nem csalja meg a párját.
Viszont azt is el kell ismerned, hogy a homofóbia nagy része abból ered, hogy a melegek nem ezekről a monogám kapcsolatokról híresek. Ez nem az én véleményem, ez egy korjelenség. Biztosan vannak monogám párok is a melegeknél, csak ez nem a feltűnő, nyilvánvaló része.
A paráznaság egy életmód. És ez az életmód akár tetszik akár nem, elfordít Istentől. Akkor is, ha hetero vagy.
kedves kérdező.
akivel egyetértesz ugyanazt mondta, mint mi ketten, akiknek a válaszait nem nézted jó szemmel...ez az ember akivel egyetértesz, a homoszexuális aktust nevezte "bűnnek", mivel az egyértelműen vágy alapú, de ha nincsen vágyad a saját nemedre, akkor a homoszexualitás is ködbe vész, mert csak az ösztön marad meg, ami pedig az ellenkező nemhez társít. most akkor mi van? tényleg meleg lennél? vagy meg tudod keresni magadban azt az énedet, ami tudja jól, hogy te hetero vagy, tudja jól, hogy lesz gyermeked, és normális életed, házasságod egy gyönyörű nővel? :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kedves Utolsó!
Te már csak tudod hogy így van, vagy tudod mit: örülj neki, hogy nem tudod és nem vagy meleg. Ha tudtam volna, hogy ide homofóbok fognak (nagyrészt) válaszolni, fel sem tettem volna a kérdést. Elég szomorú, hogy ma is vannak ilyen emberek, akik ezt a dolgot így kezelik, és akik olyan dologban próbálnak okoskodni, amiről halvány fogalmuk sincs, hogy mi az.
azért azt elárulhatod, hogy mi szükség a másik megbántására? azt is elárulhatod, hogy miért ítélsz el engem homofóbnak? az ember segíteni akar, mert leírtad, hogy tök szar neked, erre megtámadsz...és közben egyetértesz egy olyan valakivel, aki ugyanazt mondta el, mint pl én. tudod a viselkedésformulában keresendő az igazi bűn, ahogyan a neked szimpatikus válaszoló is leírta...az a viselkedésformula ami eltávolít Istentől az a "gond"...és az elítélés ugyanaz, a harag szintúgy...Írtad korábban, hogy nem tudsz ezen változtatni...mert nem hiszed, hogy tudsz. Szerinted evvel a kijelentésemmel beskatulyázlak egy senkiházi homonak? picit gondolkozz el kedves kérdező, nem megvádollak, de egy szóval sem mondtam, hogy bajom van a melegekkel, sőt próbáltam adni egy segítséget amivel ki lehet lábalni ebből...de ha te úgy hiszed, hogy nem lehet, akkor senki sem tud mit tenni. :)
Egy dologra válaszolj légy szíves. Egyetértesz az emberrel, hogy a parázna élet a bűn...de a paráznaság az vágyódás a szexre, és vágyalapú aktus, amikor az ember magával van elfoglalva a cselekmény közepette, mondhatjuk önző szexnek is. Te vágyat érzel a szexre, mivel megkívánod a másikat, tökmindegy, hogy nő, vagy férfi...mert elárulom neked, hogy van aki meg állatra, vagy gyermekre generál vágyat...ez is veleszületett lenne? ez is bekódolva van? Ezen sem lehet változtatni? Ez sem mentális jellegű betegség? S amúgy is...ha elhagyod a vágyad, mi marad? :)
ui.: Nem ellened vagyok kérdező, hanem veled...nincs szükség a vádaskodásra, csak próbállak rávezetni az igazságra. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Van igazad, csakhogy akikre ez igaz, azok a biszexuálisok. Mivel ők mindkét nemhez vonzódnak, jobban előtérbe tudják helyezni a nők iránti vonzalmukat, hogy ezzel megfeleljenek a környezetüknek. Én személy szerint nagyon sok családos apáról tudok, akik titokban fiúkkal vannak együtt.
Egy meleg azonban csak egyfelé vonzódik, tehát ha "elhagyja" a vágyát, akkor neki nem marad semmi:)
Bár ezt hiába magyarázom, úgysem hiszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!