Az egyházak mit szólnak a "hermafroditákhoz"? Bővebben lent!
a homoszexualitás ha annyira veleszületett dolog lenne, akkor a kisgyerekek az oviban is már a saját nemükhöz vonzódnának...vagy alsó tagozatban...ehelyett ez nem történik meg, csak a későbbiek folyamán, amikor is az ember úgy dönt, hogy ő a saját nemét kívánja, a saját nemére vágyik...de ha ellenkező nemű vesz fel vele testi kontaktust az ösztön mégis csak beindul...na vajon miért? szóval az egyén arról nem tehet, hogy hajlama van rá, de ez akarati kérdés, és ha tényleg akar, tud változtatni, persze nem egyedül, hanem az Egész segítségével. a hermafrodita pedig tényleg veleszületett fizikai "rendellenesség". nem a gondolatokból jön, míg a homoszexualitás abból jön egyértelműen. az elsőnek tehát igaza van...egyébként Isten nem haragszik egyikre sem...ez félreértés...:)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kedves 11:30 !
Már megbocsáss, de a homoszexualitást sem "dönti el" senki. Óvodás korban az embernek hol lenne még nemi identitása? Sőt, megsúgom, van egy ismerősöm, akit 4 éve korában a kislányosabb dolgok érdekeltek (pl. babázás). Az anyjáék megijedtek, és már akkor elvitték pszichológushoz, 2-höz is. A pszichológus már akkor megmondta, hogy fogadják el, hogy ebből a kisfiúból meleg lesz.
Az anyjáék persze igyekeztek az évek során mindent megtenni, hogy ezt "meggátolják", pl. vitték focimeccsekre, nem engedték, hogy lányos dolgokkkal játsszon, mindhiába. Azóta felnőtt ez a gyerek, és sajnos most is meleg.
Nem tudom, kedves 11:30, hogyha szerinted az egyén dönti el hogy melyik nemhez vonzódjon, akkor ezek szerint te is meg tudnád azt tenni, hogy mondjuk holnaptól a saját nemedhez vonzódj?? Erre kíváncsi lennék.
kedves kérdező.
semmiképp sem bántani akartam ezzel a homoszexuálisakat, pont azt mondtam, hogy ha valaki akar, ebből "kilábalhat". ez a dolog a gondolatokból jön. az ösztön az más, egy melegnek az ellenkező neműnél is beindulnak az ösztönei.
"Óvodás korban az embernek hol lenne még nemi identitása?"
Nekem erre van egy példám...saját öcsémmel kapcsolatban. Nem részletezném...:)
Az akiről te beszélsz, aki kicsinek babázott. Az az ember vajon ha a társadalomban nem lenne így elfogadva természetesnek, és nem lenne még erre "buzdítva" is a nép akkor is meleg lett e volna, nem pedig csak egy empatikus, lányos gondolkodású férfi? Mert tudod van még ilyen ember, aki ugyanúgy babákkal játszott, de még is tudta, hogy hova tartozik, nem "billent meg". Én tudom hogy az embernek van erre hajlama, csak azt mondom, ha valaki akar, akkor tud változtatni...ahogyan én is tudnék olyat csinálni, amit mondasz nekem az utolsó bekezdésedben...de nem teszem, mert nem akarom, mivel tudom mi van. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kedves LastOneLeft!
Jómagam is meleg vagyok ha már itt tartunk, és elmondom neked, sajnos NEM tudok ezen változtatni. Rengeteget próbálkoztam lányokkal, rengeteget imádkoztam (mert vallásosan lettem nevelve), de mindhiába. Több év után rájöttem, hogy ez nem lehetséges. (Megsúgom, egy hajszál választott el az öngyilkosságtól) Mindent megtettem amit lehetett, mégsem sikerült. Nem egy könnyű dolog melegnek lenni, én pl. útálok így élni, de nem tudok mit tenni. Igazából egy meleg férfi élete nem valami jó (nem lesz gyereke, állandó titkolózások stb stb), szóval ha ezen lehetne változtatni, nyilván már minden meleg megtette volna.
A buz.i.ság döntés kérdése... punk-tum!
Nem kell itt bemagyarázni a kamut, hogy elfogadjuk!
Kedves 23:08!
Te honnan tudod ezt ilyen biztosra? Te is az vagy talán, vagy honnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!