Ha éjnek idején becsöngetek a paphoz hogy gyóntasson meg, megtenné?
Furcsa kérdés, de csak kérdem.-)
Nem tartozom semmilyen valláshoz, de valamikor TALÁN eljön az idő a jó útra térésnek.-)
Kedves Kérdező! Rájöhettél volna, hogy a mondandóm első része nem neked szólt, hanem 07: 38-nak....
Szóval azt mondod "a templomba, ahol csak képmutatásról és színházról szól az egész?? A pénzről nem is beszélve!" Rendben, de mire alapozod ezt a véleményed, ha bevallottan nem jársz oda és korábban ezt írod magadról: "nem tudok semmit a vallásról, mivel nem érdekel." Akkor azért elég hiteltelenek a szavaid, bár mint személyes magánvéleményedet tiszteletben tartom.
Tudod, mit gondolok? Nem kell, hogy vallásos legyél, ha úgy érzed, nincs erre szükséged. Még nem találtad meg önmagadat, keresed a helyed és közben csapkodsz jobbra-balra akarva-akaratlanul megbántva-megsértve embereket, barátokat. Az emberek tükörképeink, ha kedves vagy, mosolyogsz rájuk, előbb-utóbb azt kapod vissza. Ellenkező esetben megmaradsz "boszinak" :)
Kérlek, ne sértődj meg, neked nem a lelked sötét, hanem a kobakodban van még egy kis "félhomály", de ha akarod, könnyen segíthetsz rajta.
ma 11:24
Rosszul döntött a pap, kapott egy rossz pontot, ha már én is kaptam a pokoloba.
Drágám van pokol, és a pap boldog lenne, ha egy rossz ponttal megúszta volna, de te állítólag kimartad az arcát.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
"A Jézusba vetett hit reményt ad."
Nekem ez nem érvényes és nem hat meg!
Ki akar téged meghatni? Feltettél egy kérdést, ami állítólag nem is érdekel. Én csak szeretnék rávilágítani, hogy miközben a pappal szemben az elvárásaid a csillagos eget veri, a saját magaddal szembeni elvárások a béka segge alatt van. Ez szerintem nem tisztességes. De te nem a tisztességedről lehetsz híres.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Ha hiszel, ha nem hiszel, ezt nézd meg! Különösen, ha meg akarsz térni. El fog gondolkodtatni, bármilyen oldalon is állsz. Felesleges további amatőr hozzászólásokkal elrontanom, úgyhogy egyszerűen ajánlom szíves figyelmedbe. Ez az amire az amerikai azt szokta mondani: it will blow your mind!
A film címe: The Greatest Story Ever Told
1. rész http://www.youtube.com/watch?v=EyE3kU939ZQ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!