Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jól gondolom, ha Jézus nem...

Jól gondolom, ha Jézus nem támadt fel valójában akkor hazugság minden ami a bibliában van sőt ha nem támadt fel akkor valószínűleg nincs semmi a halál után?

Figyelt kérdés

jan. 5. 12:55
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
84%

Nézd egypipás, átkozódhatsz ahogy szeretnél, engem ezek nem hatnak meg, csak újfent megmutatják, hogy a sátán a te atyád.

Amúgy nem forgattam ki semmit, idéztem tőled egy mondatot, majd feltettem egy kérdést.

jan. 7. 15:57
 52/57 anonim ***** válasza:
0%

Egypipás? Érződik a dühöd. Nem, átkozódni te átkozódsz, csak nem verbális módon. Kegyetlen vagy te is és jellemtelen. Gonosz a szíved. Dehogynem hatnak meg, jobban, mint azt gondolnád. A soraid, a cselekedeteid ezt igazolják. Ha igaz volna, amit írsz, akkor csak továbblépnél és nem illetnél, de nem bírod ki, mert fáj a tükör. Magadra ismersz. Ez, amiket te is kapsz, az kemény feddés, szembesítés. Nem vagyok képmutató. Nem átkozlak, egyszerűen ez vagy te, ez van neked is megmutatva. Nem testből ítéllek el, hanem lélekből meg. Hálátlan feladat ezen a világon, ezt is szükséges valakinek elvállalni. Saját magadat gyalázod te is rendre.

A pipák kapcsán pedig éld már meg te is, az Isten áldjon meg, hogy az Igazságban a pipaszám semmit sem jelent! Az lom csupán, rozsda. A pipát ember adja, és a legtöbbször azért, mert azt hallotta, ami a fülét simogatja, ezért az egész alapja a képmutatás. Minél több a pipád, annál hazugabb, képmutatóbb vagy! Nem azért pontoznak fel, mert téged értékelnek, mert igaz, amit írsz, hanem azért, mert azt akarják hallani, az a séma, amit képesek elfogadni az esetek többségében, ima a kivételekért. Istenben, ha valaki gyermek és az Ő akaratát közvetíti, annak lesz a legkevesebb pipája, mert a világ gyűlöli azt, amit kijelent. Éled ezt? Felejtsd már el a pipára való hivatkozást, a felemelkedettségedet. Lelki emberként viselkedjél, mert mindenhogy viselkedsz, csak így nem, és ez eléggé nagy szégyen.

Hogy véled, ha Krisztus ezt látná és itt lenne, mit szólna neked is? Megdicsérne téged? Nincsen szégyenkeznivalód? Nincs benned alázat? lejárattad magad te is Isten előtt, ezen nincs mit szépíteni, ezt nem lehet elfedezni már. Ez vagy te valójában. És milyen lehetsz a való életben? Azt csak elképzelni lehet, ha itt így nyilvánulsz meg.

Ne csodálkozz kérlek te sem, ha feddésért, pofonért jössz és kapsz is. Kemény szavak, elnézést érte, bocsásd meg, ha megbántottalak volna, de legyen már azért elég, hogy mit képzelsz te is! Szerinted állat az ember, hogy ezt lehet vele csinálni, amit te is csinálsz? Menj tovább, hagyj nekem békét már és szembesülj azzal Isten kegyelmével, milyen sötétté, métellyé vált a szíved. Csak bántasz és vádolsz - ez a sátán. Békétlen vagy és telve haraggal. Az, akit te nekem írsz, az vagy te. Ezt okozza a vallás terrorja, babonája. és ezt okozod az embertársaiddal, akire sátánt kiáltasz, ha azok hitetlenek meg nem úgy látnak, ahogy te is. Szép urat szolgálsz. Az Isten lelke hozzon ki téged is a hazugságból, a kígyó mérgéből.

És ahogy magam is békében hagytalak téged kezdettől fogva, úgy te is mellőzz, ha kérhetlek. Mindig te írsz nekem, te kötsz belém. Menj már tovább és szembesülj a saját szíveddel! Utána majd írhatsz nekem is, de addig kegyetlen, jelelemtelen és hiteltelen maradsz.

Az Isten Lelke váltson meg téged is! Emberbaráti szeretettel imádkozom érte.

Üdv.

jan. 7. 16:32
 53/57 anonim ***** válasza:
68%

Én egyáltalán nem vagyok dühös, még akkor se, ha itt folyamatosan átkozódsz, nem csak ellenem, de sokak ellen, ahogy látom. Mivel anonim vagy, nem tudom a neved, hát csak meg kellett valahogy szólítanom.

"Hogy véled, ha Krisztus ezt látná és itt lenne, mit szólna neked is? Megdicsérne téged?"

Igen, Jézus is megintette a hazugokat, gonoszokat, akik hamisságot szóltak és mérgezték az emberek lelkét. Fura, hogy azt írod, látná... Jézus pontosan látja most is, hogy ki mit ír, pontosan látja, hogy a sátán szól szavaidból. Még most se késő, hogy megtérj. Hogy lásd, mennyire nem dühből írok, imádkozom majd a megtérésedért.

jan. 7. 18:16
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
Jah és kérlek ne irkáld privátba a sátán üzeneteit, én se írtam rád sose, te se tedd.
jan. 7. 18:17
 55/57 anonim ***** válasza:
17%

Utolsó

Én nem tudom, milyen gyógykezelés alatt állsz , de alapvető , hogy a tulajdonneveket nagy betűvel írjuk… tehát Sátán..

jan. 7. 18:36
 56/57 anonim ***** válasza:
68%

Kár volt hülyeséget beböfögni. A sátán köznév, így a legtöbb bibliafordítás is kisbetűvel írja. Amúgy helyesen.

jan. 7. 18:42
 57/57 anonim ***** válasza:
0%
Legyen meg a te akaratod :D ;)
jan. 7. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!