Tisztelt legtöbb keresztény! Ti miért nem fogadjátok el az evolúciót? Én sem fogadom el, mert összeférhetetlen a teremtéssel. De nem értem, hogy ezért miért kell kitagadni minket.
Az evolúciós ELMÉLET szempontjából fullmindegy, hogy valaki keresztény vagy sem.
Az evolúció pontosan annyira bizonyított, mint a teremtéselmélet.
Ettől elmélet mindkettő.
Így mindkettő hit kérdése.
elmélet = következtetés ( =találgatás)
"ami többszörösen bizonyított"
Ha ez így lenne, nem lennének ellenlábasok tudományos környezetben, nem lennének tudósok, akik cáfolják, vagy épp más elméleteket tartanak valósnak.
Jelenleg az evolócióelmélet nem bizonyítható és nem cáfolható. Éppúgy, mint ahogyan a teremtéselmélet sem.
Az evolúció tény.
Le lehet tagadni ha akarod de akkor hazugságban fogsz élni.
Egyébként nagyjából két lehetőség van a kérdés szempontjából.
Az evolúciót és a kereszténységet nem lehet össze egyeztetni -> a kereszténység nem igaz és az egész " kiválasztott vagyok " duma nem több mint önámítás.
Az evolúció és a kereszténység össze egyeztethető és az evolúció Isten módszere -> Istent köpöd szemen azzal, hogy letagadod az egyértelmű művét.
Bárhogyan is van értelmetlen.
Egyébként elég sokan fordulnak az ilyen lapos föld és hasonlókhoz azért az emberek, hogy többnek érezzék magukat mint te is.
Igen, mert én különleges vagyok.
Én pedig nem akarok elárulni Mózest :(
16
Igen, mindenki érti, hogy fogalmad sincsen arról mit jelent az elmélet tudományos területen.
Nem probléma a tudatlanság de amikor valaki szándékosan marad tudatlan és még villog is vele az már nagyon szánalmas.
18
Nem vagy különleges. Ki kell, hogy ábrándítsalak. Pont ugyan olyan vagy mint a lapos földhívők és bármelyik ilyen áltudomány hívő aki próbálják különlegesnek érezni magukat.
A szánalmasság az amiben lehetnének különlegesek de már csak egy nagy szánalmas tömegé váltak. Egy szánalmas vagy a sok szánalmas közül, nem különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!