Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tisztelt legtöbb keresztény!...

Tisztelt legtöbb keresztény! Ti miért nem fogadjátok el az evolúciót? Én sem fogadom el, mert összeférhetetlen a teremtéssel. De nem értem, hogy ezért miért kell kitagadni minket.

Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 07:17
1 2 3 4 5
 1/41 tgt ***** válasza:
86%
A legtöbb keresztény elfogadja az evolúciót. A törtélmi keresztény egyházak is elfogadják. Csak a tanulatlan, fundamentalisták tagadják.
2024. jún. 8. 07:46
 2/41 UlfOrmson ***** válasza:
85%
A legtöbb keresztény elfogadja (hívő koromban én sem tagadtam).
2024. jún. 8. 07:47
 3/41 A kérdező kommentje:

Nem értem hogy lehet az ilyet elfogadni ...

Vagy a majmoktól származunk, vagy Ádám és Évától.

2024. jún. 8. 07:48
 4/41 anonim ***** válasza:
62%
Mégis ki és honnan tagadott ki emiatt?
2024. jún. 8. 08:23
 5/41 szp72 ***** válasza:
21%

- Na fiam, látom te tanultál hittant és biológiát is. Akkor most honnan származik az ember?

- Az első emberpárt Isten teremtette, a többi azonban a majomtól származik.

2024. jún. 8. 09:19
 6/41 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon durván belterjesek lennénk akkor :D

Vagy nálad is anyu és apu testvérek?

Komolyan könnyebb elfogadni egy mesét mint az igazságot?

A vallásoknak eleve annyi szerepe van hogy fél az ember az ismeretlentől, ezért mesét talál ki rá amivel magyarázhatja.

Viszont ha megfigyeled a modern keresztényeket (ez a Pápa álláspontja is) mindig pont annyit engednek a meséjükből amennyit már a tudomány cáfolt, de még pont bele tudják erőltetni a saját hiedelmeikbe.

A Biblia már vagy ezerszer át lett szerkesztve az évszázadok alatt és még ezerszer át is lesz mire végre elfelejtik az egészet az emberek, mert egy sor se marad belőle ami ne lenne cáfolva.

2024. jún. 8. 10:00
 7/41 IstenGyermeke1 ***** válasza:
49%
A legtöbb keresztény NEM TAGADJA AZ EVOLÚCIÓT. Ajánlom a 7. osztályos biológia tankönyv elolvasását…
2024. jún. 8. 10:28
 8/41 A kérdező kommentje:
Akkor ők nem igazi keresztények.
2024. jún. 8. 10:36
 9/41 anonim ***** válasza:
29%

És te büszke vagy rá hogy az vagy?

Hogy egy pár ezer évvel ezelőtt írt regényben jobban hiszel mint a kézzelfogható tudományos bizonyítékokban?

2024. jún. 8. 10:40
 10/41 A kérdező kommentje:

Igen, mert kiválasztott vagyok 😎

És inkább hiszek Istennek, mint a bajok eredetének.

A bajok eredete nem ad semmit sem az életben.

2024. jún. 8. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!