Összeférhetetlen két ilyen ember?
Nagyon jóban voltunk a barátnőmmel, de ezek mindig kezdenek kiéleződni.
Én sokat gondolkozom, érzékeny vagyok, folyton az önismerettel, kereséssel, kutatással foglalkozom, intenzíven átélek minden érzést, őszinte és egyenes vagyok, folyton a tökéletességen dolgozom (saját magam tökéletesítése), álmodozás, próbálkozások, erős hullámzások.
A barátnőm pedig minden önjavító változás ellen menekül, megrögzöttség, hogy ő tökéletes, minden benne felmerülő probléma okozója valaki más, vagy valami külső tényező, menekül a problémák elől.
Ő engem okol, hogy túl sok a problémám, és nem élvezem az életet, míg én őt, hogy értetlen és semmi nyitottság nincs benne arra amiket én mondok (róla), mert tudja hogy igazam lehet, csak nem képes beismerni, mert ilyen a természete, hogy mindenki másban van a hiba, és őt hagyják békén.
Mindketten egymásnak mutatunk tükröt, neki elviselhetetlen, hogy csakran feladok dolgokat, ingadozó vagyok mindenben, sok a problémám, szerinte ha nem rpoblémáznék ennyit, minden tökéletes lenne,
én meg nem bírom elviselni benne azt, hogy nem nyitott a változásokra, egy burokban él, és nem látja meg önmagát, nem is keresi magát.
Ezen vesztünk össze, én őt okolom, hogy nem képes elfogadni a természetemet, mert a saját elnyomott hibáit látja bennem, ő pedig engem, hogy folyton problémázok, ő nem hibás és csak én kreálom a dolgokat.
Mindketten 15 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!