Van más lehetőség ezeken kívül? figyelem evolúció. az emberiség megtévesztője nagyon sokat agyalt ezen az evolúció elméleten amivel egész könyvtárakat töltött meg, sokan bedőlnek neki.
Nem a Föld 6000 éves, hanem az emberi élet Kb ennyi.
A földet az állat és növényfajt, több ezer vagy millió év alatt hozta létre.
Az első embertől számítva az emberi élet 6000 éves.
Az emberiség régebbi, mint az írott történelem! Nem kéne keverni a kettőt.
A homo sapiens kB. 500.000 évvel ezelőtt jelent meg Afrikában és kb. 200.000 évvel ezelőtt vándorolt ki Afrikából a többi földrészre. Az utolsó jégkorszak 10.000 éve volt, és akkor már éltek a mai ember ősei, a homo sapiens sapiens és a homo sapiens neanderthalensis is.
Az írott történelem a Kr.e. 4. évezredig vezethető vissza, az kb. 6000 éve volt.
De az írásbeliség előtt is léteztek emberek, az emberek előtt meg egy rakás más élőlény. Eddig 5 tömeges kihalási esemény volt a földtörténetben, az utolsó 66 millió éve, akkor haltak ki a dínók (kivéve a mai madarak ősei).
Ehhez képest az emberiség egy porszem, az írásbeliség meg még annak is csak egy icipici része.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
Szóval nem. Nem kellenek "Tudományos szakimakik" ahhoz, hogy lejárassanak valakit. Bőven elég itt az adott személy.
Én olvastam egyet, és ezen kívül sok szakmai dokumentációt, de nem lettem okosabb..😉
Ez a könyv az "Élet az ember előtt" című volt. A hosszú bevezető prózai sorok végén, oda jutottak, hogy megállapították, hogy a mai ember "hirtelen jelent meg az élet színpadán".
Ezt már tudtam, még a Biblia is ezt tanítja, így már bántam, hogy akkoriban egy kisebb vagyont adtam ki a könyvért. 😉
"Én olvastam egyet, és ezen kívül sok szakmai dokumentációt, de nem lettem okosabb.."
Ez eléggé egyéni problémának tűnik. Az emberek többségének sikerül okosodnia. Neked ezen még ezek szerint dolgoznod kell.
"Én olvastam egyet, és ezen kívül sok szakmai dokumentációt, de nem lettem okosabb..😉"
Hát ezzel nem dicsekednék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!