Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták! Megköszönhetem a...

Ateisták! Megköszönhetem a nem létező tökéletesen jó Istennek, hogy annyi kérdéssel jövök itt, amennyivel csak tudok? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Azt vallotta, hogy az ateizmus kegyetlenségét lehetetlen feldolgozni, ha az ember nem bízik a jó jutalmában vagy a gonosz büntetésében. Az emberben levő gonoszság mélységét ugyanis nem korlátozza semmi. Wurmbrand kommunista kínzói gyakran hangoztatták: „Nincs Isten, nincs jövő, nincs büntetés a gonoszért. Meg tudjuk tenni, amit akarunk.” Hallottam, hogy egy kínzó még azt mondja: “Köszönöm Istennek, akiben nem hiszek azt, hogy megélhettem ezt az órát, amikor is minden szívemben lakozó gonoszságot kifejezhetek.”

(Kálvinista apologetika)

márc. 30. 17:47
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Ne mossuk össze a kommunizmust az ateizmussal?

Akkor ne keverjük össze a bűnös keresztényeket a kereszténységgel!! A kereszténység a szeretetet hirdeti.

márc. 30. 20:54
 22/23 anonim ***** válasza:
54%

A kereszténység valóban hirdeti a szeretetet is, de bizony a büntetést is ugyanúgy, és vallásháború is van a Bibliában, meg népirtás.

Semmi sem fekete-fehér, maximum te látod így.

márc. 30. 21:00
 23/23 A kérdező kommentje:
Ez is csak egy az új ateizmus hazugságai. Minthogy az egyház halálra égette a rengeteg tudóst.
márc. 30. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!