Ateisták! Megköszönhetem a nem létező tökéletesen jó Istennek, hogy annyi kérdéssel jövök itt, amennyivel csak tudok? Mit gondoltok?
Azt vallotta, hogy az ateizmus kegyetlenségét lehetetlen feldolgozni, ha az ember nem bízik a jó jutalmában vagy a gonosz büntetésében. Az emberben levő gonoszság mélységét ugyanis nem korlátozza semmi. Wurmbrand kommunista kínzói gyakran hangoztatták: „Nincs Isten, nincs jövő, nincs büntetés a gonoszért. Meg tudjuk tenni, amit akarunk.” Hallottam, hogy egy kínzó még azt mondja: “Köszönöm Istennek, akiben nem hiszek azt, hogy megélhettem ezt az órát, amikor is minden szívemben lakozó gonoszságot kifejezhetek.”
(Kálvinista apologetika)
Ne mossuk össze a kommunizmust az ateizmussal?
Akkor ne keverjük össze a bűnös keresztényeket a kereszténységgel!! A kereszténység a szeretetet hirdeti.
A kereszténység valóban hirdeti a szeretetet is, de bizony a büntetést is ugyanúgy, és vallásháború is van a Bibliában, meg népirtás.
Semmi sem fekete-fehér, maximum te látod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!