Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan dolgokat...

Tudnátok olyan dolgokat mondani amiket felnőtt koromban megköszönhetek magamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Olyan dolgokra gondoltam, hogy például most jó formában tartom magam (sportolok), egészségesen étkezek, ápolom a bőröm, elkaptam már a bárányhimlőt...stb. Tudnátok ilyesmiket mondani?:)

2015. júl. 30. 22:34
 1/7 A kérdező kommentje:
*felnőttkorm:)
2015. júl. 30. 22:37
 2/7 A kérdező kommentje:
*felnőttkorom :DDD ma a helyesírás nem megy:D
2015. júl. 30. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Sporolt penz :D komolyan mondom ahol en lakok baromi dragak a legotvarabb alberletek es ha nem lettem volna hulye egy ket evvel ezelott most nem lennek ennyire kicentizve. Allokepesseg, turelem, kenyszeres vigyor az arcra, beszedkezseg, alapfoku muveltseg, takaritas, fozes, terhelhetoseg. Ha lesz partnered akivel osszekoltoztok es mellette dolgozol majd megerted miert fontosak ezek :D
2015. júl. 30. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem csináltatsz tetkót és nem iszod magad részegre minden hétvégén. Jó kapcsolat a szülőkkel, testvérrel, barátságok ápolása.
2015. júl. 30. 23:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!😀
2015. júl. 31. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem cigizel, nem sminkeled magad minden nap (alapozó se) csak alkalmakkor. Nem nyomkodsz pattanásokat. Nem napozol sokat és mindig használsz naptejet. Alszol eleget, ritkán iszol alkoholt, egészségesen kajálsz és sportolsz! A mozgást sosem felejti el a test, vagyis ha gyerek/fiatal korodban sportolsz rendszeresen majd esetleg felnőtt korodban kihagysz időt, ellustulsz stb, majd visszatérsz a mozgásra, sokkal gyorsabban fog rá reagálni a tested. Sosem kell a 0-ról kezdened. Hát én most a külsőségekkel kapcsolatban adtam tanácsokat:) Én így csináltam fiatalabb koromban, most 26 vagyok és max 20-nak néznek de sokan 18-19-nek. A velem egyidős barátnőim,osztálytársaim meg 30-nak néznek ki és mindegyikük leépülőben van. Tiniként pedig nagyon szép csajok voltak, csak hát ugye eltelt 10 év és a cigi meg a pia,a sok smink, a szoli, na meg a mozgáshiány most kezd meglátszani rajtuk. Már messze nem bombanők pedig még huszonévesen simán lehetnének. Én meg még mindig a csúcson vagyok:)
2015. aug. 1. 09:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!De jó neked!:D Remélem én is olyan leszek mint te!:)
2015. aug. 3. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!