Biztos, hogy Krisztust keresztre feszítették?
Most komoly? 77 éves néni ilyet mond? Miért nem járnak a zsidók körbe hogy minket korbácsoljanak, ha a zsidók találják ki a szabályokat?
A zsidók köszönik szépen, elvannak maguknak. Szép lenne ha mindenki a Noé féle szövettség szerint viselkedne, mondják, de ez a zsidós hatalomratörős dolog, főleg így általánosítva, ez abszurd, és semmi magyarázatot nem ad arra, hogy akkor mégis mi a halál az oka annak, hogy közülük sokan eléggé szegényes életmódot élnek. A zsidókat a keresztény egyházak sokkal többet bántották, mint fordítva. A kereszténység történelme során eltiltották őket minden munkától, csak olyan pozíciókat hagytak nekik, amiben pénzt kellett számolni meg kezelni (nem a sajátjukat), később már rájuk fogták a kapzsi, pénzéhes közhelyet. Lehet hogy vannak piszokgazdag zsidók, de attól még senki se lett piszokgazdag, hogy zsidó volt. A hatalomratörés, főleg így együttesen, meg végképp érthetetlen.
Nem a zsidók találták ki Istent. Isten, eredeti nevén Yahweh, egy Kánaáni viharisten volt, és mielőtt a zsidók összeolvasztották volna vele, testvérének, a kedves és igazságos EL-nek (Izrael elnevezése is innen ered, azt jelentette "El az úr" még régebben) a vadabb, haragosabb testvére. Ha valaki félelemben tart minket, azok a keresztény egyházak, kik Rómának köszönhetik, hogy egyáltalán van kereszténység, akár közvetett, akár közvetlen a Rómaiak hatása az akkoriban megjelenő "zsidó különcök" tanításait világvallássá kovácsolni. Ha nem tudnak megfélelmíteni olyan dolgokkal, mint egy kozmikus ellenség (Amiben a zsidók nem hisznek), és a pokol (úgyszint), akkor nem tudnak arra rávenni, hogy a földön fetrengjünk mint egy epilepsziás rohamú elmebajos, nem tudnak szégyenérzetet ültetni bennünk minden mondvacsinált indokkal, nem tudnak minket elhelyezni egy Hiearchiában, hogy a parasztok csak dolgozzanak hogy legyen uraiknak betevő. És ez a félelemkeltés, ez a "bűnnel" hadonászás mindenféle irányba, bár nyílvánosság előtt nem észrevehető, de jelen van ma is. IS a zsidóknak ebből semmi haszna nincs. Ők nem így képzelték el a Noéi szövetséget. Ők a messiást még mindig várják, aki békét hoz, világegységet, amit Jézus nem tudott elhozni, sőt, azok akik az ő nevében dolgoznak? A történelem a szemtanúja a Katárok eltaposásának, a Keresztes hadjáratok képmutató vérengzésének, ártatlan nők máglyán égetésének azért, mert az egyház nem tudta őket hatalma alatt tartani, és a zsidók megannyi írtásának, korlátozásának és mindenféle nyomorba taszításának. Ők is ugyanúgy áldozatai az egyházi hatalomgyakorlásnak, mint mindannyian, akik bevették a csalit, akik hallgattak ezekre a sarlatánokra, akik a valóságot egy megrontott, rövid látókörű szemüvegben látjuk, csak hogy tetszünk "istennek"! Magyarul hogy pásztoraink, papjaink megelégedve nézzék hatalmuk gyümölcsét!
Abban az időben a rómaiaknál elterjedt volt a keresztrefeszítés. Utána tipikusan a kereszten hagyták az áldozatokat, elrettentés céljából.
Jézus személyébe nem mennék bele, hiszen ez hit kérdése.
Én szerintem, az én gondolatom szerint a régi generációk amióta csak születtek az emberek az 1900-as években a régi generációk kitalálgattak minden egyebeket, hogy a mostani úgymond az új generációs embereket félelemben tudják tartani, hogy ha már nem lesznek a régi generációs emberek, mert meghal és megöregszik a régi generáció és elmegy végleg az új generációtól ne legyen veszélyes a világ.
És én nem tartanám kizártnak, hogy ezt, ezeket nem a régi generációs emberek találhatták ki, hogy majd az új generációt félelembe tartsák.
Mert ugye minden idős öreg emberek is mondanak mindenfélét Istenről, állítják azt is, hogy igazi az Isten meg állítják azt is, hogy nincs Isten.
Úgyhogy én szerintem a régi generációkból az emberek találhatták ki ezeket meg a mennyországot és a poklot is, hogy majd az új modern generációt félelemben tartsák, hogy majd a világ ne legyen annyira veszélyes az új modern generációtól.
Mert ha belegondolunk az emberek milyenek irígyek és önzőek, meg bárkinek neki esnek, ha nem az van, amit ők akarnak.
"Mert egyébként az emberek egymástól is félnek"
Igen már lassan nekem is úgy tűnik, lehet gyerek felfogásnak fog látszani, de úgy tűnik nekem is már lassan, hogy az Istent csak érdekből találták ki valakik, hogy higyjenek az emberek egy olyan lényben, ami nem létezik, akit még se gyerek, se felnőtt azaz még pójáskora óta nem látta senki még életében a földön se gyerek és se pedig felnőtt ember, mert nem létezik, sajnos nincs Isten, csak érdekből találták ki még valakik régen, hogy higyjenek az emberek valamiben, ami nem létezik és vele kitalálták a mennyországot és a poklot is, mert ahogy írva van az előző komment azaz hozzászólás, hogy az emberek még egymástól is félnek.
Szóval így tartsák az emberek félelembe egymást. Hogy van egy lény, akit nem látott még senki, mert nem létezik és ezzel védekeznek az emberek, mert egyébként az emberek egymástól is félnek.
Főleg magyar ember a leginkább félénkebb, magyar ember az jobban fél mindentől, mint az összes többi más nemzetek, a magyar ember a leginkább félősebb.
Lassan már nekem is olyan, mint ha csak érdek kitaláció lenne az Isten, meg minden a halál utáni dolgok, csak érdekből találták ki, hogy az embereket félelemben tartsák.
Ahogy mondva van az emberek egymástól is félnek, a magyar emberek meg főleg félősebbek, minden nemzetek közül a magyar nép a legfélősebb, vagyis fehér ember a leginkább jobban fél mindentől.
Nem rasszizmus, hanem tapasztalat.. Fehér ember a leginkább félősebb..
Így nem tartom kizártnak, hogy az Istent is érdekból találták ki valakik, hogy higyjenek az emberek valamiben, ami nem létezik, amit születés óta nem látta soha senki, mert nem létezik, hanem csak érdekből kitalálták, hogy az embereket félelembe tartsák.
Fehér ember a leggyávább, fehér ember az olyan beszari, hogy fél mindentől, még egymástól is félnek még a magyarok, meg a többi fehér emberek egymástól is félnek más országokban.
Nem rasszizmus, hanem tapasztalat.. Mellesleg én is magyar vagyok, szóval főleg nem vagyok rasszista, hanem csak tapasztalatokból írtam, amiket írtam.
Kínai, néger, arab, cigány a legfélősebb nép valóban a fehér EMBER. Fehér ember a leginkább félős.
Ez valóban nagy igazság.
Én sokáig hittem benne, de már nem hiszek semmiben és az én véleményem szerint ezeket kitalálták valakik és bután tartották csak a népeket, hogy az emberek, amikkel bután lettek tartva, a többi embereket mind ezekkel a kitalálósdi dolgokkal félelemben tartsák az embereket, félelmet keltsenek az emberekben, hogy ne sokan gonoszkodjanak az emberek a földön, hanem úgymond legyen egy rend a földön.
Nekem annyira hiányzik a nagymamám, amióta meghalt 2017-be 82 évesen, mindig csak rá gondolok és már én szerintem halál után nem is létezik semmi, csak bután tartják az embereket, hogy az embereket meg lehessen nevelni valamivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!