Isten jót tett azzal, hogy Bábel tornyánál összezavarta a nyelveket?
Létrejött a sok ország, sok nyelv, az emberek többé nem értették meg egymást, ezáltal jött a sok háború. Ha nem zavarja össze a nyelveket, akkor lehetett volna egy békében élő egységes emberiség.
Szerintem hatalmas hiba volt. Rengeteg pusztítás, szenvedés lett a következménye.
Ha már így szóba került ez a rész
"Soha nem tesz hozzá semmi mondanivalót, csak feljön gyűlölködni."
Nézzük meg a másik oldalt is:
Első válasza itt a 16. gyűlölködés, a kérdéshez nem tesz hozzá semmit.
Második válasza 18. gyűlölködés, a kérdéshez nem tesz hozzá semmit.
...
32. Mindkettő esetben tényt állapítottam meg.
A liberális gyereknevelés tudatosan a gyerekuralomra épít, és a szülők gyűlöletére ösztönözi a gyerekeket. Ahelyett, hogy 2 nagy pofont kapna mindegyik gyerek, aztán kész.
Valaki kiküldené a gyermekvédelmiseket? Én kezdek aggódni, hogy mi mehet ott náluk.
Még annyit
"A liberális gyereknevelés tudatosan a gyerekuralomra épít, "
Vannak ilyen ostoba gyereknevelési módszerek de az sem jobb amit te itt eddig bemutattál. Ezenfelül ezek ugyan olyan módon lesznek liberálisok mint ahogyan engem is mindenféle kitalációra alapozva le libsiztél.
Egyrészről kezd lenyűgöző lenni, hogy hány téveszmével rendelkezhet egyetlen személy, másrészről pedig rettentően borzasztó is, hogy egy ilyen rossz mentális állapotban lévő személy elvileg gyereket nevel.
A középkorban is elégettek máglyán, ha azt mondtad, hogy a Föld gömbölyű
És még büszke is rá...
18 éves koruk után meg majd kiűl az arcára a döbbenet :-)
38. Jaaaj tudom már, most jön az a szöveg, hogy 18 évesen otthagynak engem, blablabla..
Ezt amúgy hogy gondoljátok? 18 évesen hova fog menni a gyerek? Nincs keresete, nincs célja, nincs semmije..
Azt tudom, hogy nálatok, libsiknél már 12 évesen felnőttként van kezelve a gyerek, és meg van engedve neki a párkapcsolattól kezdve minden, de nálunk ilyen nincsen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!