Kit mi győzne meg Isten létezéséről?
Melyik istenről van szó?
Általában hiszem a felsőbbrendűt. Vagy a világ rendezőelvét.
Vagy hogy az evolúció is felsőbbrendű intelligencia hatására jött létre.
Nem hiszem egyik istent sem, amelyet ember leírt bármely szent könyvben.
Még a Napot is előbb fogadom el istennek, hiszen életet ad és vesz. Létrehoz, és pusztít is akár.
#56 és nem te 57:
"Hagyj ott egy értékes bringát egy bolt előtt forgalmas úton, és ha kijőve nem találod ott, egy ateista bejelentkezett nálad, mig egyetlen istenhívőnek se jutna eszébe, hogy ellopja azt, ami a másé. De ha meg is fordulna a fejében a gondolat, rögtön ellenáll neki"
Akkorát hazudtál, hogy ha létezne a keresztény Isten, akkor az most téged helyretenne... A börtön tele van keresztény hívőkkel. A visszaeső bűnözők is csupa keresztények. Miről beszélsz???
Pontosan hogy ti keresztények vagytok, akik a legjobban tudtok bűnözni, mert nektek elég utána elmorzsolni egy miatyánkot és már újra a zsebetekben hiszitek a jegyet a mennyországba.
De komolyan jót röhögtem rajta, tényleg elhitted hogy bárki bedől ennek az alteregó felhasználódon kívül? XD
63. Megtisztelő, hogy alteregó felhasználónak hívtál, mikor semmi közöm az 56-oshoz, azon kívül, hogy egyetértettem vele (57-es vagyok)
Amúgy meg tök mindegy mit pattogtok itt, a gyerekeim ugyanúgy szépen kussban jönnek a templomba. Na, ehhez mit szólsz? Gondolom ez sem tetszik neked:)
Amíg kiskorúak, a törvények keretein belül, azt erőltetsz rájuk amit akarsz. Semmi közöm hozzájuk.
Furcsa hogy te erre büszke vagy.
65. Ki ne lenne?
A mai világban büszkeség, hogy normálisan neveljük a gyereket, és nem az LMBTQ betűit tudja kívülről 8 évesen, hanem a Biblia könyveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!