Hálás vagyok Jézusnak, hogy meghalt a bűneidért hogyha megtérsz elfogadod életed Urának, örök életed legyen földi életed után? Szereted az Urat?
De bizonyára nem te vagy az egyedüli, aki hasonló érzelmei vannak az úr Jézus Krisztus irányában.
Úgyhogy ezt még itt hagyom neked:
"csak a vallásod reklámozod itt"
Rosszabb, mert nem itt kezdte reklámozni.
Undorító, sunyi térítő.
Mindig elképedek, hogy vannak emberek, akik komolyan elhiszik, hogy bármilyen tudás fán terem és hogy az első emberpár engedetlenül evett róla, így ezért az utódai bűnössé tehetők.
Azt sem értem, hogy mi abban az áldozat, ha valakit erőszakkal keresztre feszítenek és ez a rettenetes kínhalál miképpen válthatja meg az embereket abból az eredendő bűnnek nevezett állapotból, amiről már írtam és ezek miatt a mesebeli túlzások miatt azt gondolom, hogy Jézus nem is élt, csak egy legenda, vagy ha mégis, akkor egy ókori zsidó vallási megszállott volt alakjának az alapja és legendáját később költötték hozzá több évszázad alatt különféle rabbik, majd papok és végül római császári hivatalnokok, akik lépésről lépésre megtoldották a zsidó ortodox vallásból átvett Ószövetséget, fokozatosan megírva az Újat.
Az egész keresztény vallás ókori gyermeteg meséken alapul, a Biblia ellentmondásos és példabeszédei félig idiótáknak valók, eszmeisége elmaradott, lényegében már a középkorban is az volt, így modern korunkban siralmasan anakronisztikus, tudománytalan és a legjobb akarattal is alig lehet adaptálni korunkra még a legegyszerűbb gazdasági, politikai helyzethez sem.
Egyetlen 'erénye' a saját fennmaradása érdekében gyakorolt apolitikussága, az - add meg a császárnak, ami a császáré - és emiatt fogadja el és támogatja minden hatalom mert ezzel saját uralmi helyzetét is biztosítja, így sokáig fogják még vele butítani az embereket, akiket inkább valós ismeretekkel és korunknak megfelelő humán erkölccsel látnának inkább el, de az túl költséges, másrészt megvannak a mindenkori politikai elit számára a veszélyei, hogy értelmesen és figyelmesen gondolkodó emberek átlátnak rajtuk , ezért jobbnak tartják az ókori érdektelenség posványában tartani tömegeket, akiket féken lehet tartani azzal az egyszerű és semmibe sem kerülő csalárd ígérettel, hogy majd a túlvilágon jobb lesz nekik, ami ugyan csak haláluk után fog majd bekövetkezni, de legalább örökké tart majd.
Most tényleg? Van ilyen agyalágyult, akinek ez elég?
Jujj kedves 13-as, neked nagyon sokat kellen tanulnod a témában.....
Mert amiket itt felsoroltál mind a tudás hiányára vezethető vissza.
Kérdező te hálás vagy nekem? A múlt héten a te és mások bűneiért rá ejtettem egy téglát a lábamra, ezért halálotok után örök életetek lesz HA átutaltok nekem 1millió forintot.
A tégla ejtés természetesen nem volt elég, kell a pénz is vagy különben nem lesz örök élet. Amennyiben hálás vagy gondolom már utalod is a pénzt.
Természetesen a pénzt mindenkinek vissza fizetem akinek halála után nem lesz örök élete, de persze ilyen nem fordul elő.
"Jézusnak, hogy meghalt "
Jézus Isten része. Azt állítod, hogy Isten részben meghalt? Mert ha nem akkor csak Jézus valójában nem halt meg és akkor csak játszott egyet.
Tehát akkor mivel ő játszott egyet ezért esélyt kaptunk az örök életre ha egy ezt azzal töltjük, hogy egy beképzelt egomániást egész örök életünkben dicsőítünk.
Nagyon kecsegtető lehet annak akinek mindene a s*** nyalás.
Arról nem is beszélve, hogy van olyan élet ami már nem élet és ez nem lenne az.
Milyen bűneimért halt meg?
Csúnyán néztem valakire és ezért másnak meg kellett halnia? Elég abszurd egy logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!