Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az "örök...

Mi a véleményetek az "örök gyerek" típusú emberekről?

Figyelt kérdés
Akik fojton hülyülnek, akikre azt mondják sose fog felnőni
2023. febr. 6. 23:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Jó nekik
2023. febr. 6. 23:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Még a főnökeim is képesek úgy viselkedni, mint egy gyerek. Közben meg felépítettek évtizedek munkájával egy céget.
2023. febr. 6. 23:09
 3/16 Shora ***** válasza:
96%
Attól függ. Ha komoly szituációban képesek felnőttként viselkedni és racionális döntéseket hozni akkor nincsen abba gond ha képes ellazulni és nem egy elsavanyodott ember komoly tekintettel 0-24. Ha arra gondolsz hogy önállótlanak,hisztisek,anyuci szoknyája alatt vannak és " az egész világ ellenük van" azokat nem kedvelem.
2023. febr. 6. 23:19
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Ha jó a kedvem, akkor jó társaságnak tartom őket.
2023. febr. 6. 23:31
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
En is ilyen vagyok, de azert mellette a melom meg a fizum jo 😁
2023. febr. 6. 23:39
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

Én kétféle örök gyerek típust különböztetek meg:

-Az első amiről te is írtál hogy szeret hülyéskedni.(ez teljesen normális ha tisztában van a korával.Ez sok embernél van és pozitív jelenség.)

-A második pedig aki nem akar a korának megfelelő érett szinten viselkedni és inkább egy visszamaradott ember benyomását kelti ahogy előadja a "gyermeki személyiségét"!(pán péter szindróma) pl:35-40 évesen 20nak képzeli magát!(Ez szerintem káros!)

2023. febr. 7. 00:04
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

6.vagyok

Az első aki idézőjelesen megőrzi a fiatal énjét, de elfogadja a tényleges korát, csak a lelke fiatal és az eszével felnőtt!

2023. febr. 7. 00:07
 8/16 anonim ***** válasza:
Kedvelem az ilyen embereket.
2023. febr. 7. 04:09
 9/16 Darius- ***** válasza:
0%
Akasztott embernek a laba sem éri a foldet. Tudni kell, mikor érdemes, kikkel nevetni.
2023. febr. 7. 05:23
 10/16 anonim ***** válasza:
28%

Az "örök gyerek" szerintem teljesen rendben van, ha ezalatt azt értjük, hogy valaki képes egyszerűen és őszintén működni. Képes rácsodálkozni a világ dolgaira, és apró, "komolytalan" dolgoknak örülni. Nem valami gyakori.

Az a kellemetlen, ha valaki infantilis, azaz gyerekes.

2023. febr. 7. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!