Mit gondoltok az olyan emberekről akinek kisgyereke van, mégsem tartja vele a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Ismerkednétek ilyen apukával/anyukával?2021. dec. 20. 12:21
3/13 anonim válasza:
Elkelpzelni nem tudom h tud az ilyen szülő nyugodtan lefeküdni minden este hogy nem tudja mi van a gyermekével
Volt párom sem látogatja a gyereket
Nem is keresi semmilyen formában
A szememben egy nulla
33/N
4/13 anonim válasza:
Azért sok dolog lehet ám a háttérben. Az is lehet, hogy a másik kedves szülő tiltja tőle a gyereket vagy ilyesmi. Úgyhogy nekem ennél több infóra lenne szükségem ahhoz, hogy véleményt tudjak alkotni.
5/13 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom,senki ne kezdjen ilyennel! Kisfiamat sem látogatja az apja. Engem terhesen hagyott el,sok éves kapcsolat volt és terveztük. Csak ő bekattant. Eleinte jött 2 havonta majd ahogy nőtt a gyerek,választás elé állítottam. Vagy látogassa rendszeresen,vagy egyáltalán ne. Azóta nem láttuk. Biztos vagyok benne, hogy egyszer még kopogni fog de elküldöm. Nem ismerik egymást...ez így is marad már
7/13 anonim válasza:
Nem ismerem a sztorit. Peldaul terhes lett tole egy no, akivel nem is volt mas kozuk egymashoz, mint az a dugas, es a no nem akarja, hogy ez a ferfi a veletlenul fogant gyereke eletebe lepjen. Akkor milyen szemetlada? Mivel a kerdesbol semmi nem derul ki a teljes kepbol, igy megitelni sem lehet. Talan annyit, hogy no eseteben razos, akkor ott valami nagy baj van.
8/13 anonim válasza:
Van, hogy az anyával annyira megromlik a kapcsolat, hogy az apa inkább lemond a gyerekkel való kapcsolatról is. Mert ugye nem lehet elválasztani a kettőt a gyakorlatban. Én ezért nem ítélek el senkit. Meg eleve kérdés, hogy mennyire akarta azt a gyereket az apa, ezt is érdemes megnézni.
9/13 anonim válasza:
Nem a gyerek tehet arrol, hogy apa, osszevesztek. Miert rajta kell ezt kitolteni? En ilyenben nem is hiszek.
az apuka megijedt, inkabb meghatral, es nem foglalkozik a gyerekkel.
10/13 Metionin válasza:
Semmit. Nem ismerem, nem tudom hogy miért nem tartja a kapcsolatot a gyerekével. Viszont nem kezdenék semmiképpen gyerekes férfival, akkor sem ha nem tartja a kapcsolatot a gyerekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!