Mi a véleményetek az "örök gyerek" típusú emberekről?
Darius le van pontozva, de sajnos abban van igazság, hogy felnőtt emberként meg kell gondolni mikor engedjük ki a bennünk lévő gyereket.
Amúgy meg emberek vagyunk, igazából nem az van hogy alakot váltunk mint a hernyó meg a lepke, hanem fokozatosan fejlődünk, érik a gondolkodásunk. De attól még van átmenet a felnőtt és gyerek között és vannak érzések, gondolatok amik felnőttben és gyerekben is azonosak.
Az örök gyereket én kétféleképpen tudom értelmezni. A nagybátyám mindig hülyülős volt és vicceskedett és ez máig sem vàltozott. Viszont rendesen neveli a gyerekét és dolgozik. Együtt mulatnak a gyerekkel és sok közös programot csinálnak együtt. Szerintem ez egy teljesen normális dolog.
Viszont volt egyszer egy olyan pàrkapcsolatom ahol a srác 30+-osan is nagyon gyerekes volt, illetve nem gondolt a jövőre, vagy az életére, Csak vihogni és vicceskedni tudott. Valószínűleg ő sosem nő majd fel. El is hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!