Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az "örök...

Mi a véleményetek az "örök gyerek" típusú emberekről?

Figyelt kérdés
Akik fojton hülyülnek, akikre azt mondják sose fog felnőni
2023. febr. 6. 23:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Kerülöm őket, a jókedélyű, jó humorú ember még nem gyerek
2023. febr. 7. 08:54
 12/16 anonim ***** válasza:
16%
Általában a gyerektelen emberek ilyenek. Kedvencem a megrögzött gyerekellenes ismerősöm, aki minden létező alkalommal hangsúlyozza,hogy mennyire alantas dolognak tartja a gyerekvállalást,és hogy utálja a gyerekeket,de magára úgy hivatkozik,mint "örök gyerek" :D Ezt hívják személyiségzavarnak amúgy.
2023. febr. 7. 11:39
 13/16 anonim ***** válasza:
38%

Darius le van pontozva, de sajnos abban van igazság, hogy felnőtt emberként meg kell gondolni mikor engedjük ki a bennünk lévő gyereket.

Amúgy meg emberek vagyunk, igazából nem az van hogy alakot váltunk mint a hernyó meg a lepke, hanem fokozatosan fejlődünk, érik a gondolkodásunk. De attól még van átmenet a felnőtt és gyerek között és vannak érzések, gondolatok amik felnőttben és gyerekben is azonosak.

2023. febr. 7. 15:22
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

Az örök gyereket én kétféleképpen tudom értelmezni. A nagybátyám mindig hülyülős volt és vicceskedett és ez máig sem vàltozott. Viszont rendesen neveli a gyerekét és dolgozik. Együtt mulatnak a gyerekkel és sok közös programot csinálnak együtt. Szerintem ez egy teljesen normális dolog.

Viszont volt egyszer egy olyan pàrkapcsolatom ahol a srác 30+-osan is nagyon gyerekes volt, illetve nem gondolt a jövőre, vagy az életére, Csak vihogni és vicceskedni tudott. Valószínűleg ő sosem nő majd fel. El is hagytam.

2023. febr. 7. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Bírom őket, igazuk van, hogy így fogják fel a világot.
2023. febr. 7. 19:20
 16/16 Darius- ***** válasza:
0%
13-Szia, koszonom a véleményed. Igazad van, én is erre gondoltam, még kiegésziteném azzal, hogy sokan megsértodnek, mikor nem rossz szandékkal nevetik ki oket. Azt mondjak, rossz vicc. Legtobbszor pedig nem annak szanom.
2023. febr. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!