Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hálás vagyok Jézusnak, hogy...

Hálás vagyok Jézusnak, hogy meghalt a bűneidért hogyha megtérsz elfogadod életed Urának, örök életed legyen földi életed után? Szereted az Urat?

Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 10:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem a valláson hirdetsz, akkor a sátán beszél belőled.
2023. dec. 22. 10:40
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Mindig vad dolognak gondoltam, hogy a Földön töltött ~80 évem határozná meg mi lesz velem az örökkévalóságban. Lehet persze, hogy így van, de nem fogom erre a bizonytalanságra alapozni az életem. Élem, ahogy tudom, igyekszem jó ember lenni. Aztán a végén kiderül, mi történik.
2023. dec. 22. 10:47
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

Nnnnna, vagy elkészült a karácsonyi halászlé meg a töltöttkáposzta és idő előtt beütött a kajakóma, vagy megtaláltad a sarokban és kibontottad az ajándéknak szánt Tesco-s forraltbort. Mindegy melyik, a lényeg csak az, hogy érezd jól magad! Boldog karácsonyt!

Én nem tudom, hogy te miért vagy hálás. Ezt csak te tudhatod. Azt sem tudom, hogy én szeretem-e. Nincs vele túl sok kapcsolatom. De idáig nem szeretnék eljutni, hogy így fogalmazzak, ahogy te tetted a kérdésben, az biztos.

2023. dec. 22. 10:50
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Igen.

Ha már igy konkrétan rákérdeztél, akkor a válaszom egy határozott igen.

2023. dec. 22. 11:04
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Azoknak az embereknek vagyok végtelenül hálás, akik békében gyakorolják a vallásukat, legyen az bármelyik, az élni és élni hagyni elv alapján, és csak akkor próbálnak engem bevonni köreikbe,ha érdeklődésemet fejezem ki annak irányába pl. elmegyek a gyülekezetbe, vagy egy vallási rendezvényre. A "ha nem fogadod el Jézust életed urának akkor nem leszel örökké boldog a mennyben!!" és hasonló megnyilvánulásoktól csak a szememet tudom forgatni.
2023. dec. 22. 11:14
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem. Mindenkinek a saját bűneiért kéne felelnie és egy istennek nem szabadna hagyni, hogy más áldozza fel magát miattuk.

Nem.

2023. dec. 22. 11:35
 7/17 anonim ***** válasza:

Jézus nem azért jött ide, hogy meghaljon az emberek bűneiért. Ilyen nincs, mindenki a saját cselekedeteiért felel.

Egy filozófiát adott át, egy olyan utat, ami kivezet innen.

Jézus azért halt meg hogy megmutassa, nincs jelentősége, az elveihez ragaszkodjon az ember, ne az életéhez.

2023. dec. 22. 12:18
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Az én bűneimért biztos nem halt meg. Kb 2000 évvel utána élek. Hogy halhatott volna meg értem, ha hamarabb élt, mint én?
2023. dec. 22. 12:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést.Kérem fogalmazza át.
2023. dec. 22. 13:26
 10/17 anonim ***** válasza:
72%

Mi a kérdés? Lényegében semmi, csak a vallásod reklámozod itt.

Na mindegy engem aztán nem zavar.

2023. dec. 22. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!