Egyértelmű hogy ennek vallási oka van, de nem látom mi ebben a jó keresztényeknek. Egyrészt Izrael népirtást követ el a palesztinok ellen ami nem vet jó fényt az őket támogató keresztényekre sem. Másrészt zsidók nem fogadják el Jézust mint Messiást, mert ők még várják. Keresztény szempontból viszont, ha jön valaki aki Messiásnak mondja magát, csak az Antikrisztus lehet. Ha így lesz a zsidók felsorakoznak az Antikrisztus mellett és nyilván a keresztényeket is támadás érni.
Van még egy olyan elképzelés főleg cionista keresztények részéről, hogy mesterségesen kirobbantják a nagy háborút a Közel Keleten, ami Jézus visszatérést előrébb hozza. Én eben sem látok túl sok értelmet.
Összefoglalva, keresztények miért támogatnak egy olyan államot ami az Antikrisztust fogja szolgálni?
Ja értem már. Szóval ha Izrael nem gyilkol le 2,5 millió palesztint az nálad nem népirtás. És ha mondjuk "csak" 500 ezer palesztin gyilkol le akkor elvárod hogy kérjek bocsánatot amiért azt állítottam hogy Izrael népirtást követ el. Így érted?
2023. nov. 7. 20:25
192/230 anonim válasza:
Nem. Úgy értem hogy te tettél egy nagyon konkrét, és számomra nagyon irreális és gyűlölködő agyrémnek tűnő állítást. Kérdés, fel mered-e vállalni ezt az állításod, vagy elismered hogy csak ész nélkül provokáltál?
2023. nov. 7. 20:36
193/230 A kérdező kommentje:
Úgy érted ha például Izrael nem 2,5 millió palesztint gyilkol le hanem például félmilliót, akkor kérjek bocsánatot? Így gondolod?
2023. nov. 8. 08:06
194/230 anonim válasza:
Ne mellebeszélést kértem! Te tettél egy konkrét állítást. Tényleg azt képzelted hogy van bármi értelme annak, amit leírtál, vagy csak hazudtál?
2023. nov. 8. 08:12
195/230 A kérdező kommentje:
De nem tudom mikor kellene bocsánatot kérnem. Fél milliónál kell vagy nem kell?
2023. nov. 8. 08:16
196/230 anonim válasza:
Nem a konkrét szám a lényeg, hanem Gáza teljes kiirtása. Mert ugye te azt vizionáltad, hogy most bombáznak, aztán majd bemennek és agyonlőnek mindenkit aki életben maradt. Nem hinném hogy bármi ilyesmi fog történni. Te igen?
2023. nov. 8. 08:20
197/230 A kérdező kommentje:
De miért nem válaszolsz a kérdésre? Fél milliónál bocsánatot kell kérnem vagy nem?
2023. nov. 8. 08:30
198/230 anonim válasza:
Tehát csak mellébeszélsz, hogy ne kelljen válaszolnod. Oké, akkor ezt úgy veszem hogy te is tisztában vagy vele hogy csak hazugsagokat beszélsz, hisz még te is rettegsz tőle hogy felvállald a saját állításaid. Na ennyit rólad!
2023. nov. 8. 08:43
199/230 A kérdező kommentje:
Nem értem mit szeretnél. Ha nem éri el a palesztin halottak száma a 2,5 milliót akkor kérjek bocsánatot? Vagy már azt sem tudod mit beszélsz?
2023. nov. 8. 08:55
200/230 anonim válasza:
Az lenne a népirtás, ha minden palesztint csak a származásuk, nyelvük, nemzetiségük miatt ölnék.
De ez nem igaz, mert a bombázások célpontjai a terroristák. Ha ők a rokonaik között bujkálnak, fegyvereket, robbanó anyagokat rejtegetnek, akkor az ő lelkükön szárad az ártatlanok halála miközben likvidálni akarja őket Izrael.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!