Keresztények miért Izraelt támogatják?
Egyértelmű hogy ennek vallási oka van, de nem látom mi ebben a jó keresztényeknek. Egyrészt Izrael népirtást követ el a palesztinok ellen ami nem vet jó fényt az őket támogató keresztényekre sem. Másrészt zsidók nem fogadják el Jézust mint Messiást, mert ők még várják. Keresztény szempontból viszont, ha jön valaki aki Messiásnak mondja magát, csak az Antikrisztus lehet. Ha így lesz a zsidók felsorakoznak az Antikrisztus mellett és nyilván a keresztényeket is támadás érni.
Van még egy olyan elképzelés főleg cionista keresztények részéről, hogy mesterségesen kirobbantják a nagy háborút a Közel Keleten, ami Jézus visszatérést előrébb hozza. Én eben sem látok túl sok értelmet.
Összefoglalva, keresztények miért támogatnak egy olyan államot ami az Antikrisztust fogja szolgálni?
Kérdező, ha ennyire biztos vagy a dolgodban, akkor ajánlanék valamit! Ha Izrael ebben a konfliktusban tényleg kiírtja a palesztinokat, akkor bocsánatot kérek minden kérdésed alatt és elismerem hogy igazad volt. Ha nem történik ilyesmi, akkor te fogsz bocsánatot kérni mindenkitől minden egyes zsidózós kérdésed alatt, és beismered hogy csak provokatív hazugság volt részedről ez a népírtás mantrád!
Nos? Be mered vállalni?
"Nem unod még a hazugságokat?"
Nézd meg a híreket. 154 palesztint gyilkoltak meg Ciszjordániában október 7 -óta pedig ott nincs is hamasz. Szóval még csak hamasz sem kell Izraelnek hogy palesztinokat gyilkoljon.
"Kérdező, ha ennyire biztos vagy a dolgodban, akkor ajánlanék valamit! Ha Izrael ebben a konfliktusban tényleg kiírtja a palesztinokat, akkor bocsánatot kérek minden kérdésed alatt és elismerem hogy igazad volt. Ha nem történik ilyesmi, akkor te fogsz bocsánatot kérni mindenkitől minden egyes zsidózós kérdésed alatt, és beismered hogy csak provokatív hazugság volt részedről ez a népírtás mantrád!
Nos? Be mered vállalni?"
Hát akkor már most bocsánatot kérhetsz mert amit Izrael tesz az népirtás.
"Hát akkor már most bocsánatot kérhetsz mert amit Izrael tesz az népirtás."
Attól még nem lesz az, hogy te azt hazudod. És ne beszélj mellé. Be mered vállalni hogy mindenkitől bocsánatot kérj a provokatív hazugságaidért, ha az állításaiddal ellentétben mégsem irtja ki Izrael a palesztinokat?
"Nem, ez a kiirtás úgy néz ki hogy gettóba zársz 2,5 millió embert, földig bombázod majd beküldöd a katonákat hogy végezzenek aki még életben maradt."
Pl volt ez az állításod. Ha ez nem történik meg, beismered hogy csak provokálni akartál az ilyen hazugságaiddal, és bocsánatot kérsz mindenkitől, akinek ilyeneket írkáltál? Pláne amikor nekiálltál gyalázkodni, csak mert mások nem vették be ezeket?
Válaszoltam. Szó szerint beidéztem, amit te írtál. Ha ilyen történne, az tényleg népírtás lenne, viszont én azt mondom hogy ilyen nem fog történni, ez csak a te hazugságod, amivel provokálni próbáltál.
Nos?
Válaszoltam. Szó szerint beidéztem, amit te írtál. Ha ilyen történne, az tényleg népírtás lenne, viszont én azt mondom hogy ilyen nem fog történni, ez csak a te hazugságod, amivel provokálni próbáltál.
Nos?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!