Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért gyötri Jézus az ateistákat?

Miért gyötri Jézus az ateistákat?

Figyelt kérdés

Miért vált ki Jézus, Isten kényszeres viselkedést a vitatkozásra vágyó Isten ellen lázadozó ateistákban?

Miért nem bírják magukban tartani istentelen megvallásaikat?

Miért próbálják "anti térítéssel" Isten gondolatának elvetésére sarkalni a keresztényeket?

Vagy ezer kérdés felmerült bennem. Én azt látom, szegénykéim gyötrődnek a Krisztustól. Idegesíti őket, hogy nem tehetnek semmit sem a hívőkkel.

Te pedig ateista! Miért hiszed, hogy engem hívőt képes lennél megingatni a hitemben?

Ez olyan szórakoztató számomra. De miért van ez az egész?

2023. júl. 2. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt az Isten és Jézus soha nem tudjuk meg, hogy valóban igaz-e meg hogy most valóban van élet a halál után menny és pokol, vagy csak kitalálták ezeket csak, hogy valamivel félelemben tartsák az embereket és nem is lesz semmi a halál után, azaz nem kerül senki sehova.

Na meg Szűz Máriáról sem lehet tudni egyáltalán semmit, hogy most valóban élt a földön, mint Jézus anyjaként, vagy ezt is csak kitalálták még régen, úgy mint Istent is, hogy régen valamit és valamiket el kellett hitetni az emberekkel, legalább is azon dolgozhattak az emberek, hogy eltudjanak valamiket hitetni az emberekkel, hogy mivel tartsák valahogy félelemben az embereket, hogy ne legyenek színtiszta káoszok a földön, az egész világon.

2023. szept. 5. 15:16
 72/72 anonim ***** válasza:

Én sok mindenen gondolkoztam és arra jutottam, hogy ahogy látni az embereket a földön és tapasztalni itt mi emberek döntjük el, hogy milyenek vagyunk, hogyan viselkedünk és szerintem a halál után senki nem kerül sehova, vagyis én szerintem nem is lesz semmi a halál után.

Fekete függöny és alvás az örökkévalóságig.

2023. okt. 24. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!