Az ateisták komolyan azt hiszik "Minél ateistább egy ország, annál kevesebb a nemi erőszak, tini terhesség és átlagban a bűncselekmények."?
Mire alapozzák ezt a kijelentést?
A kérdést egy komment ihlette amit ma reggel olvastam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
38-as komment, akit érdekel a forrás.
De már más kérdés alatt is láttam hasonló kommentet régen, és úgy érzem elérkezett az ideje, hogy kicsit komolyabban foglalkozzunk a témával.
Kérdező!
Ha magadról azt állítod, hogy keresztény vagy, akkor tévedsz.
Ha bizonyítékot kérsz, akkor itt ez a levélváltás.
Ha van lelki atyád, akkor mutasd meg neki, és beszélgess el vele erről!
"Másold már be nekem korábbi írásokból azokat a szakaszokat, amik szerinted provokálóak!"
Például a béna hazugságaid a korábban töröld kommentjeidből? Vagy amikor követeled hogy olyan emberek adjanak neked számot egy másik kérdés alatt egyetlen ember által írt állításról, akiknek semmi köze hozzá?
"Ha magadról azt állítod, hogy keresztény vagy, akkor tévedsz."
Akkor nem vagyok keresztény. Akkor ateistával vitázol aki kötekedik a többi ateistával és provokálja őket a kereszténység miatt. :)
Így jobb?
Így vagy Úgy de a kereszténységet meg kell védeni a hozzátok hasonlóaktól.
"Például a béna hazugságaid a korábban töröld kommentjeidből?"
Abban mik voltak hazugságok? Különben az ateisták kommentjeit is törölték. Arra nem is gondolsz, hogy az én szemszögemből meg te vagy hazug és provokátor?
"Vagy amikor követeled hogy olyan emberek adjanak neked számot egy másik kérdés alatt egyetlen ember által írt állításról, akiknek semmi köze hozzá?"
Jajjjj ne játszd már itt a szendét. Mintha nem egy húron pendülne itt az összes ateista.
Ismerem már nagyon jól, az itt tevékenykedő ateista közösség összetételét.
Az egyik azért harcol, mert állítólag valami keresztény szektában lelkileg megcsonkították.
A másik azért mert Istenhez imádkozott valami nőért, de nem kapta meg ezért már nem hisz Istenben.
Aztán valami nő aki a férjével külföldről hazautazva ateista lett, egy szexpózért......
Ismerlek már benneteket mint a tenyeremet.
"Jajjjj ne játszd már itt a szendét. Mintha nem egy húron pendülne itt az összes ateista."
Még trollnak is silány vagy.
"Arra nem is gondolsz, hogy az én szemszögemből meg te vagy hazug és provokátor?"
Ez nem szemszög kérdése. Te vagy, aki direkt provokatív kérdéseket írsz ki, és hazugságokat állítasz, nem én.
"Mintha nem egy húron pendülne itt az összes ateista."
Igen, például az ilyen hazugságaidra gondoltam. Ateista = nem hisz egyik istenben sem. Ezen kívül nem következik belőle, hogy bármi más is közös legyen két ateistában.
A világatlaszom szerint (amit valószínűleg 2019-ben vettem) Izland vallása 83% Evangélikus és 3% Római katolikus.
Ezenkívül megnéztem a Google térképen és több mint 10 Valamilyen keresztény templom vagy dóm vagy gyülekezet van Reykjavík-ban vagy környékén.
Minél többen betartják egy országban Isten parancsolatait, annál kevesebb az adott országban a bűncselekmény.
"Igen, például az ilyen hazugságaidra gondoltam. Ateista = nem hisz egyik istenben sem. Ezen kívül nem következik belőle, hogy bármi más is közös legyen két ateistában."
Pedig mikor a keresztény hozzászólásokat pontozzátok elég egyértelmű mi a közös az ateistákban. Akkor bezzeg nagyon nagy az egyetértés köztetek. xD
Nektek elég ha valaki csak annyit ír egy kérdés alá, hogy Isten nem létezik, (persze kis i-betűvel) akkor már ment a zöld neki 100% hasznos hozzászólás.
Ezek után ne akard már nekem azt a hülyeséget beadni, hogy nem egy húron pendültök.
Mindegy milyen hazugságot, valótlanságot vagy hülyeséget ír itt ki egy ateista, az már rögtön 100% hasznos. Ti mindennel egyetértetek ami kicsit is keresztény ellenes.
Kedves kérdező!
Még mindig itt vagyok, én írtam az eredeti kommentet.
Még mindig nem kaptam egy privátot vagy egy válaszod, hogy szeretnéd látni mire alapozom a kommentemet.
"Pedig mikor a keresztény hozzászólásokat pontozzátok"
És egy újabb hazugság, micsoda véletlen. Az értékelésekből nem derül ki, hogy ki és hogyan és miért értékelt.
Ez ún. wishful thinking amit csinálsz. Simán a vágyálmaidat képzeled tényeknek, miközben semmi nem támasztja alá őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!