Van olyan ateista aki tényleg hord ilyen keresztényeket provokáló öltözékeket az utcán?
"Szerinted van olyan hívő, aki tényleg ilyen, az ateistákat provokáló pólót hord az utcán?"
Az általad linkelt ruhadarabbal nincs semmi baj, mert az nem közvetít negatív üzenetet az ellenkező fél számára.
"Vagy van olyan hívő, aki ilyen, az ateistákat provokáló plakátokat tetet ki az utcára?"
"(Persze tudom, az ateisták sokkal toleránsabbak, és kevésbé akadnak fenn az ilyeneken. De azért a hit megmaradhatna mindenki magánügyének...)"
Keresztény szemszögből ez azért nem a legelőnyösebb.
Majdnem olyan mintha azt mondanánk, a betegség mindenkinek a magánügye, és így az orvosokra sem tartozik.
Pedig van akinek pont arra van szüksége, hogy megtérítsék.
Érthető, az egyik oldal nyugodtan terjesztheti a nézeteit, azzal semmi baj sincs szerinted, sőt helyesnek tartod, míg a másik oldaltól elvárod, hogy tiszteletben tartsa a hitedet.
Tudod, köszi a linket, máris rendelek a pólókból egy tucatot!
"Az általad linkelt ruhadarabbal nincs semmi baj, mert az nem közvetít negatív üzenetet az ellenkező fél számára."
Dehogynem!
Csak te ezt nem veszed észre! Vagy nem akarod tudomásul venni. ENGEM zavar az, hogy a csapból is Jézus, meg Isten folyik, UTÁLOM az utcán is látni.
Te szeretnél azonos neműek szerelmét reklámozó plakátokat látni? Pedig az sem közvetít negatív üzenetet, hiszen két ember egymás iránt érzett vonzalmát mutatja meg.
"
"De azért a hit megmaradhatna mindenki magánügyének...)"
Keresztény szemszögből ez azért nem a legelőnyösebb.
"
És szerinted engem mennyire hat meg, hogy keresztény szemszögből mi előnyös?
Ateista szemszögből az lenne a legelőnyösebb, ha ez a kétezer éve kitalált, és mára már régen meghaladott Isten végre elfoglalná helyét Odin, Isis, és a többi, mára már halott vallás istenei között, és nem mérgeznék a "szent" könyvében leírt ostobaságokkal az emberiséget.
"Pedig van akinek pont arra van szüksége, hogy megtérítsék."
Akkor az menjen be egy templomba és beszéljen a pappal, vagy még inkább forduljon orvoshoz...
"Érthető, az egyik oldal nyugodtan terjesztheti a nézeteit, azzal semmi baj sincs szerinted, sőt helyesnek tartod, míg a másik oldaltól elvárod, hogy tiszteletben tartsa a hitedet."
Rossz következtetés.
"Tudod, köszi a linket, máris rendelek a pólókból egy tucatot!"
Úgysem veszel. xD
"Dehogynem!
Csak te ezt nem veszed észre! Vagy nem akarod tudomásul venni. ENGEM zavar az, hogy a csapból is Jézus, meg Isten folyik, UTÁLOM az utcán is látni."
Mint valami rossz vámpír........
"Te szeretnél azonos neműek szerelmét reklámozó plakátokat látni? Pedig az sem közvetít negatív üzenetet, hiszen két ember egymás iránt érzett vonzalmát mutatja meg."
Az már megint más.
Ha csak a szivárvány van rajta, vagy LMBTQ felirat, vagy love is love, na azzal nincs is baj. De ha két azonos nemű smárolna rajta, na azt már ne.
"És szerinted engem mennyire hat meg, hogy keresztény szemszögből mi előnyös?"
És? A világ nem körülötted forog, mások is léteznek rajtad kívül........
"Ateista szemszögből az lenne a legelőnyösebb, ha ez a kétezer éve kitalált, és mára már régen meghaladott Isten végre elfoglalná helyét Odin, Isis, és a többi, mára már halott vallás istenei között, és nem mérgeznék a "szent" könyvében leírt ostobaságokkal az emberiséget."
Az orvosság nem méreg.
"Az orvosság nem méreg."
De, csak a mennyiségen múlik.
Próbálj ki egy tabletta altató helyett 20 tablettát bevenni, és rögtön kiderül, mennyire nincs igazad!
"Rossz következtetés."
Vajon miért is?
"
"ENGEM zavar az, hogy a csapból is Jézus, meg Isten folyik, UTÁLOM az utcán is látni."
Mint valami rossz vámpír........
"
Miért? Mi bajod van a vámpírokkal? Rasszista vagy?
"Miért? Mi bajod van a vámpírokkal? Rasszista vagy?"
Nem szokásom trollkodni, de ezt most nem hagyhatom ki. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!