Van olyan ateista aki tényleg hord ilyen keresztényeket provokáló öltözékeket az utcán?
2023. jún. 23. 11:55
1/20 anonim válasza:
Biztosan van. A 2. nekem tetszett.
2/20 Mojjo válasza:
A második zseniális 😅 Az első marhaság, rengeteg hívő tudós van, akik alighanem többet tettek a tudományért, mint a póló tervezője...
3/20 anonim válasza:
Szerintem lenne olyan keresztény is aki viselné a másodikat.
4/20 anonim válasza:
Most én vagyok túl humortalan, de nem látok a másodikban semmiféle ateista jellemzöt.
5/20 Mojjo válasza:
@4: Spagettiszörny. Ateista paródiája a különféle teremtő istenségeknek.
6/20 anonim válasza:
OK, erröl még nem hallottam, köszi az infót. De ha valakit ez felidegesít, ott nem az ateistával van a gond.
7/20 anonim válasza:
A második tetszik, az első értelmetlen.
8/20 anonim válasza:
A másodikban tényleg van fantázia :) Az nekem is tetszik. Azt viszont nem értem, hogy miért lenne provokatív a keresztények felé.
9/20 anonim válasza:
Az első zseniális 😅 Rengeteg magát hívőnek mondó tudós van, akik alighanem többet keresnek így mint akik a tudományt nem keverik babonákkal.
10/20 Darkmoon80 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!