Lényegében az ateisták és a keresztények is összesküvés elméleteket látnak a másik fél mögött?
Az ateisták azt gondolják a keresztény vallásról, hogy egy kitaláció amit azért kreáltak, hogy az egyház befolyásolja irányítsa a követőit.
A keresztények politikát látnak az egész ateizmus mögé, amit fenn kell tartani akár hazugságokkal is, mint egy állami vallás szerűségeket, hogy a fogyasztói társadalmat ezzel befolyásolják.
Én inkább azt láttam pár kereszténynél, hogy a sátán valamilyen ármánykodásának a művét látják az ateistákban.
Egyébként szerintem az emberek egy jelentős része nem foglalkozik a másik csapattal. Hisz valamiben vagy épp nem hisz és éli a minden napi életét.
Az ateistákhoz még annyit, hogy a vallás feltehetően mind kitalációnak gondolja (vagy nem gondolkodik ezen) de nem biztos, hogy az volt az egész kiinduló pontja, hogy valaki hatalmat és befolyást szerezzen. Azonban az már kiderült a történelem során, hogy erre nagyon is jó függetlenül attól, hogy miből indult ki az adott vallás.
Hmmm... Az ateista, nem hisz SEMMILYEN isteni felsőbbségben! Nem hisz Allah-ban, Krisnában, vagy a Wugambi törzs Krokodil-istenében sem! Ezt valahogy nem képesek felfogni az ide írogató keresztények...:(
Komolyan: Senki nem volt képes az elmúlt 5 évben utánanézni: "Ateizmus"?
Sajnos a keresztények nagy többsége szánalmas. agymosott brigád- _(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!