Mi lesz akkor, ha elnevetem magam a keresztelőn?
Figyelt kérdés
Tesóm megkért hogy Keresztapa legyen, viszont eléggé ateista vagyok egyszerűen amit ott Hókuszpókolnak, meg vízzel öntögetnek az nekem nagyon vicces lesz, így nagy esélye van annak hogy az egészet el fogom röhögni2023. máj. 27. 16:39
11/14 anonim válasza:
Nincs más? Nem is kötelező, hogy legyen keresztszülő. Akkor ne legyen senki. Te meg ha marhaságnak tartod, akkor s legőszintébb, ha el se mész.
12/14 anonim válasza:
A keresztszülő példamutatással a keresztény életre készítí fel keresztgyermekét. Tisztellek, amiért ateistaként is vállaltad ezt a nehéz feladatot!
13/14 anonim válasza:
A nevetéssel nincs semmi baj, ha az a célod, hogy tönkretedd a gyermek ünnepét. Valóban nagyon jó poén!
14/14 anonim válasza:
Szerintem ezt ne tedd, mert illetlenség. Beszéld meg a tesóddal, hogy válasszanak mást, mert ez az egész egy hülyeség és te nem szeretnél ebben a bohóckodásban részt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!