Ha a muzulmánok is hisznek Jézusban, miért nem követik
őt?
Figyelt kérdés
Az iszlám vallás szerint Jézus nem volt Isten fia, nem halt meg a kereszten, és nem támadt fel, de Allah prófétája volt és a Messiás, és csodákat is tett. De ezt mind hiába hiszik a muzulmánok Jézusról, ha nem követik őt.
Dehogynem. Annak hívtad. Azt írtad mivel Mohamed próféta kidobálta a politeisták bálványait te is kidobálnád a muszlimok bálványait. Én pedig mondtam hogy az iszlámban nincs bálvány sőt, a Kába épülete is üres. Nincs mit kidobálni. Erre belinkeltél egy cikket ami leírja hogy pillérek, lámpák, ajtó, lépcső található. Ami azt jelenti annyira fogyatékos vagy hogy ezeket vallási tárgynak tekinted.
2023. ápr. 21. 11:26
152/163 anonim válasza:
A bálvány könyvek akkor konkrétan hol vannak?
2023. ápr. 21. 11:29
153/163 anonim válasza:
Először is már kértem írd le mitől bálvány az a kő de nem tetted meg. Másodszor már leírtam hogy azok a kövek nem az épületben vannak hanem az épület egyik sarkába beépítve mert eredetileg is az épület kövei voltak, illetve négy darabja egy isztambuli múzeumban van.
2023. ápr. 21. 11:43
154/163 anonim válasza:
"Azt írtad mivel Mohamed próféta kidobálta a politeisták bálványait te is kidobálnád a muszlimok bálványait"
Ilyet se írtam. Annyira fogyatékos vagy hogy azt se tudod, kivel beszélsz? Nem hittem volna, de sikerül minden egyes kommentel még az eddigieknél is egyre és egyre idiótábbnak feltüntetned saját magad :D
2023. ápr. 21. 11:48
155/163 anonim válasza:
Akkor írd már le mit állítasz te fogyatékos. Ne vesztegesd az időmet.
2023. ápr. 21. 12:07
156/163 anonim válasza:
Van egy őrült ötletem. Ha ahelyett hogy hazug elméleteket gyártanál mindenkiről és mindenről, helyette ténylegesen arra válaszolnál amit az adott személy ír az adott kommentben amire reagálsz, talán nem égetnéd le magad ennyire gyakran.
2023. ápr. 21. 12:09
157/163 anonim válasza:
Leírod hogy mit állítasz vagy nem? Gondolom már nem mered mert kiderült hogy fogyatékosnak nézne téged mindenki.
2023. ápr. 21. 12:13
158/163 anonim válasza:
Leírtam, az összes kommentben, amikre reagáltál. Hogy te tudtad jól hogy a hazugságaiddal beégtél, így ahelyett hogy azt cáfolnád amiket ténylegesen írtam, minden egyes kommentem után nekiálltál rólam hazudozni, ez csak a te szegénységi bizonyítványod. Sok másik mellett.
Ezt már úgyis elbuktad, több szerencsét legközelebb! Csak egy tanács, addigra kicsit tájékozódj is abban a témában amibe bele akarsz szólni! Hadd legyen már végre egyszer az életben egy kis kihívás is abban, ahogy megcáfollak!
2023. ápr. 21. 12:17
159/163 anonim válasza:
Tehát nem tudsz már értelmesen hozzászólni a vitához csak személyeskedsz, hazudozol. Értem.
2023. ápr. 21. 12:19
160/163 anonim válasza:
"Másodszor már leírtam hogy azok a kövek nem az épületben vannak hanem az épület egyik sarkába beépítve mert eredetileg is az épület kövei voltak, illetve négy darabja egy isztambuli múzeumban van."
Jó, akkor úgy írom, hogy kivésem és porrá zúzom ezeket a bálvány köveket. Ezzel nem lesz gond igaz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!