Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha a muzulmánok is hisznek...

Ha a muzulmánok is hisznek Jézusban, miért nem követik őt?

Figyelt kérdés
Az iszlám vallás szerint Jézus nem volt Isten fia, nem halt meg a kereszten, és nem támadt fel, de Allah prófétája volt és a Messiás, és csodákat is tett. De ezt mind hiába hiszik a muzulmánok Jézusról, ha nem követik őt.

2023. ápr. 17. 11:40
 131/163 anonim ***** válasza:
93%

"De a te keresztény vallásod szent dolgai bálványok."

A te vallasod szerint. Az en vallasom szerint meg a te vallasod szent dolgai a balvanyok. Tehat kidobalom a templomodbol az ott levo balvanyokat, es a helyukre rakom az en vallasom szent dolgait, amik az en vallasom szerint nyilvan nem balvanyok.

"Ezzel nincs problémád de ha a muszliok elveszik az egyik épületet azzal az indokkal hogy egyébként is a muszlimoké volt és közben nem bántanak senkit és engedik hogy a politeisták gyakorolják a vallásukat, már hatalmas probléma? :)))"

Vagyis ha en elveszem toled a Kaba templomot, mondvan az az enyem volt, es kozben nem bantok senkit es engedem hogy tovabbra is imadkozz benne, de a balvanyaidat kidobalom onnan, akkor ez szamodra egyaltalan nem problema, jol ertem?

2023. ápr. 20. 20:20
 132/163 anonim ***** válasza:
0%

"A te vallasod szerint. Az en vallasom szerint meg a te vallasod szent dolgai a balvanyok."

Tévedés. A te vallásod szerint a te vallásod dolgai bálványok. A tízparancsolat kimondja ne imádj senkit aki a földön jár ti meg Jézust imádjátok meg szentnek nevezet halottakhoz könyörögtök és ezek szobraihoz képeihez, testrészeikhez stb. Az én vallásomban nincsenek ilyen tárgyak. Ahogy mondtam a Kába épülete üres, de nem fogtad fel.

"Vagyis ha en elveszem toled a Kaba templomot, mondvan az az enyem volt, es kozben nem bantok senkit es engedem hogy tovabbra is imadkozz benne, de a balvanyaidat kidobalom onnan, akkor ez szamodra egyaltalan nem problema, jol ertem?"

De számomra ez probléma lenne, de tudom hogy ti keresztények nem ezt tennétek. Legyilkolnátok az összes muszlimot és lerombolnátok a Kábát és az összes mecssetet mert ezt írja elő a Biblia. Ez még nagyobb probléma lenne számomra.

Erre amúgy nem válaszoltál:

Én azt nem értem mi a problémád ezzel. Ti keresztények legyilkoltátok a politeistákat, és minden szentélyüket leromboltátok vagy templommá alakítottátok. Ezzel nincs problémád de ha a muszliok elveszik az egyik épületet azzal az indokkal hogy egyébként is a muszlimoké volt és közben nem bántanak senkit és engedik hogy a politeisták gyakorolják a vallásukat, már hatalmas probléma? :)))

Szóval ha keresztények kiirtják a politeistákat és elveszik mindenüket az szerinted rendben van, de ha a muszlimok egyetlen épületet is elvesznek a politeistáktól az viszont szerinted hatalmas probléma és elfogadhatatlan :))) Jól értem? :)

2023. ápr. 20. 20:28
 133/163 anonim ***** válasza:
93%

"A te vallásod szerint a te vallásod dolgai bálványok."

Nem, nem balvanyok.

"A tízparancsolat kimondja ne imádj senkit aki a földön jár ti meg Jézust imádjátok meg szentnek nevezet halottakhoz könyörögtök"

Es nekem mi kozom ehhez? Egy szoval sem irtam, hogy kereszteny vagyok. Tudom, hogy neked elso korben mindenki kereszteny, aki nem azt mondja amit te, de most mellefogtal (nem eloszor). Baratkozz meg a gondolattal, hogy leteznek mas vallasok is a keresztenysegen kivul.

"Ahogy mondtam a Kába épülete üres, de nem fogtad fel."

Ha akarnek, talalnek benne dolgokat, amiket balvanynak nevezhetnek es kidobalhatnek belole. Te nem fogod fel, hogy ami neked balvany, az masnak nem balvany, teljesen onkenyesen nevezett Mohamed balvanynak olyan dolgokat, amik nem tetszettek neki.

"De számomra ez probléma lenne"

Ha problema lenne, akkor nem kovetned az iszlamot. Hiszen akkor annak is problemanak kellene lennie szamodra, hogy Mohamed ugyanezt tette.

"Erre amúgy nem válaszoltál:"

De, valaszoltam:

Vagyis ha en elveszem toled a Kaba templomot, mondvan az az enyem volt, es kozben nem bantok senkit es engedem hogy tovabbra is imadkozz benne, de a balvanyaidat kidobalom onnan, akkor ez szamodra egyaltalan nem problema, jol ertem?

2023. ápr. 20. 21:09
 134/163 anonim ***** válasza:
0%

"Nem, nem balvanyok."

Dehogynem, bálványok.

"Es nekem mi kozom ehhez? Egy szoval sem irtam, hogy kereszteny vagyok. Tudom, hogy neked elso korben mindenki kereszteny, aki nem azt mondja amit te, de most mellefogtal (nem eloszor). Baratkozz meg a gondolattal, hogy leteznek mas vallasok is a keresztenysegen kivul. "

Ha nem vagy keresztény akkor miért állitod hogy nem bálványok? Még egyes keresztények is bálványimádásnak tartják.

"Ha akarnek, talalnek benne dolgokat, amiket balvanynak nevezhetnek es kidobalhatnek belole."

Mond te fogyatékos vagy? Nem érted hogy üres? Nem világos a szó jelentése?

"Ha problema lenne, akkor nem kovetned az iszlamot. Hiszen akkor annak is problemanak kellene lennie szamodra, hogy Mohamed ugyanezt tette."

Az iszlám tanítása szerint a Kába eredetileg a muszlimoké volt. Ha te ezt nem fogadod el te dolgod. Akkor fog fel úgy hogy a Kába elvétele kárpótlás, jóvátétel volt amiért a politeisták 20 éven át üldözték, gyilkolták a muszlimokat. Erre nem mondhatod hogy jogtalan mert a vesztes fél jóvátételt kell hogy fizessen.

"Vagyis ha en elveszem toled a Kaba templomot, mondvan az az enyem volt, es kozben nem bantok senkit es engedem hogy tovabbra is imadkozz benne, de a balvanyaidat kidobalom onnan, akkor ez szamodra egyaltalan nem problema, jol ertem?"

Én erre válaszoltam. Most te válaszolj erre:

Én azt nem értem mi a problémád ezzel. Ti keresztények legyilkoltátok a politeistákat, és minden szentélyüket leromboltátok vagy templommá alakítottátok. Ezzel nincs problémád de ha a muszliok elveszik az egyik épületet azzal az indokkal hogy egyébként is a muszlimoké volt és közben nem bántanak senkit és engedik hogy a politeisták gyakorolják a vallásukat, már hatalmas probléma? :)))

Szóval ha keresztények kiirtják a politeistákat és elveszik mindenüket az szerinted rendben van, de ha a muszlimok egyetlen épületet is elvesznek a politeistáktól az viszont szerinted hatalmas probléma és elfogadhatatlan :))) Jól értem? :)

2023. ápr. 21. 08:25
 135/163 anonim ***** válasza:
90%

"Én azt nem értem mi a problémád ezzel. Ti keresztények legyilkoltátok a politeistákat, és minden szentélyüket leromboltátok vagy templommá alakítottátok. Ezzel nincs problémád de ha a muszliok elveszik az egyik épületet azzal az indokkal hogy egyébként is a muszlimoké volt és közben nem bántanak senkit és engedik hogy a politeisták gyakorolják a vallásukat, már hatalmas probléma? :)))"

Fogyatékos vagy? Írta, hogy nem keresztény.

"Nem érted hogy üres?"

Tehát még a saját vallásod is meghazudtolod, csak hogy vitázhass. Az igen! Te tényleg beteg vagy...

[link]

2023. ápr. 21. 08:54
 136/163 anonim ***** válasza:
35%

"Fogyatékos vagy? Írta, hogy nem keresztény."

Tök mindegy. Akkor is az a lényeg hogy azzal nincs problémája hogy keresztények legyilkoltátok a politeistákat, és minden szentélyüket leromboltátok vagy templommá alakítottátok, de ha a muszlimok elveszik az egyik épületet azzal az indokkal hogy egyébként is a muszlimoké volt és közben nem bántanak senkit és engedik hogy a politeisták gyakorolják a vallásukat, már hatalmas probléma.

"Tehát még a saját vallásod is meghazudtolod, csak hogy vitázhass. Az igen! Te tényleg beteg vagy..."

Ilyeneket ir hogy pillérek, lámpák, ajtó, lépcső. Ezek hol tárgyak te retardált?

2023. ápr. 21. 09:13
 137/163 anonim ***** válasza:
90%

"Ilyeneket ir hogy pillérek, lámpák, ajtó, lépcső. Ezek hol tárgyak te retardált?"

Ja, hogy csak szellemi fogyatékos vagy, aki nem érti az olyan szavakat se, mint az üres, vagy a tárgy. Így persze már érthető, hogy hordhatsz össze ennyi retardált szöveget, és hogy nem fogod fel amikor rommá cáfolnak.

2023. ápr. 21. 09:32
 138/163 anonim ***** válasza:
0%
Ezek az épület részei te fogyatékos.
2023. ápr. 21. 09:34
 139/163 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk kidobálnám a bálvány köveket onnan, sőt meg is semmisíteném, de ezzel nem lenne probléma, hiszen bálványok azok mind.
2023. ápr. 21. 09:41
 140/163 anonim ***** válasza:
0%
Ez a keresztények hazugsága hogy azok bálványok. Ahhoz hogy bálvány legyen Istennek kellene hogy tekintsék a muszlimok de ilyenről szó nincs. Egyébként meg ha elvinnéd onnan, semmi nem történne. Részben most sem ott vannak mert nem egy kő hanem több. Isztambulban egy múzeumban van néhány darabja.
2023. ápr. 21. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!