Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha a muzulmánok is hisznek...

Ha a muzulmánok is hisznek Jézusban, miért nem követik őt?

Figyelt kérdés
Az iszlám vallás szerint Jézus nem volt Isten fia, nem halt meg a kereszten, és nem támadt fel, de Allah prófétája volt és a Messiás, és csodákat is tett. De ezt mind hiába hiszik a muzulmánok Jézusról, ha nem követik őt.

2023. ápr. 17. 11:40
 141/163 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként érdekes hogy azokra kövekre azt mondod bálványok miközben az iszlám tanításából ez sehogysem következik miközben a Jézus szobrokra meg Mária szobrokra azt mondod nem bálványok miközben a keresztény tanításból ez következi. Igazi gátlástalan hazudozó vagy.
2023. ápr. 21. 09:50
 142/163 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha kidobálom onnan és megsemmisítem azokat a bálvány köveket, akkor nem lesz durci és harag?
2023. ápr. 21. 09:55
 143/163 anonim ***** válasza:
0%

Kifejtenéd először is hogy miért bálvány?

Továbbá Mohamed próféta nem megsemmisítette hanem eltávolította. A válasz pedig ha eltávolitod az nem jelentene gondot vallási szempontból. Ahogy mondtam egyes darabjai most sem ott vannak. Ha ellopod vagy megsemmisited az nyilván gond mivel történelmi jelentősége van.

2023. ápr. 21. 10:00
 144/163 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek az épület részei te fogyatékos."

Tehát azt képzelted hogy az épület részei az épületBEN elheylezett arab nyelvű kőtáblák, és a saját vallásod szentélyéről sem volt fingod sem, hogy ilyenek vannak benne, és te mondod másra hogy fogyatekos? Az azért erős :D

2023. ápr. 21. 10:07
 145/163 anonim ***** válasza:
0%
Amit belinkeltél ilyeneket ír hogy pillérek, lámpák, ajtó, lépcső. Ezek hol tárgyak te retardált? A falakon Korán idéztek vannak de ezek sem tárgyak. Fogalmad sincs hogy néz ki egy mecset, ezért egy keresztény templomból indultál ami tele van pakolva szobrokkal, festményekkel, mindenféle szentnek nevezett tárgyal, ereklyével. Gondoltad biztos igy néz ki egy mecset is :) Hát nem. Egy mecset egyáltalán nem úgy néz ki mint egy bálványimádó keresztény templom. A mecsetek letisztultak. Nincsenek szobrok, képek, festmények sem szentnek nevezett tárgyak. A falakon van néha díszítés és Korán verseket írnak és ennyi. Szóval nincs mit kidobálnod.
2023. ápr. 21. 10:24
 146/163 anonim ***** válasza:
90%

"Amit belinkeltél ilyeneket ír hogy pillérek, lámpák, ajtó, lépcső. Ezek hol tárgyak te retardált? "

Ezek is tárgyak. Ha nem fogod fel a tárgy szó jelentését sem, akkor tényleg nem vagy ép...

Meg ugye ott vannak az arab kövek is, amik nem csak hogy tárgyak, de a szentélyBEN vannak.

Tehá most vagy hazudtál a saját vallásod imádott szentélyéről, vagy simán csak fingod sem volt erről, amíg nem bizonyítottam. Melyik a kevésbé szégyen, melyiket mered felvállalni?

Persze amennyire nem volt gerinced eddig sem, nyilván egyiket sem. Gondolom jön majd megint a hazudozás meg a játék a szavakkal, hogy valahogy kivágd magad a baklövésedből. Mindenesetre én nem érezném sportszerűnek hogy tovább cáfolgassam a hülyeségeid miután így leégetted saját magad, úgyhogy hagylak, nyalogasd csak a sebeidet :)

2023. ápr. 21. 10:28
 147/163 anonim ***** válasza:
0%

Tehát szerinted egy pillér egy ajtó meg a lépcső amivel felmész a tetőre meg a lámpák amikkel világitanak tárgyak? :) Ha ezek kivennéd szerinted mi történne? :) Nem tudnál felmenni a tetejére és sötét lenne. Vagy rádomlana az épület :) Te tényleg értelmi fogyatékos vagy :) Azok a kövek pedig nem az épületben vannak hanem az épület sarkában beéitve mivel eredetileg is az épületet alkotó kövek.

Ez is mutatja hogy aki az iszlámot próbálja kiritizálni az igy felsül mint te és jól kiröhögik :)

2023. ápr. 21. 10:36
 148/163 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy okulj egy kicsit, hisz szemmel láthatóan nem csak a vallástörténettel, a történelemmel, a tudományokkal, a nyelvtannal és a saját vallásod szentélyének ismeretevel kapcsolatban vannak súlyos hiányosságaid, de a magyar szavak jelentésével is.

[link]

Az olyan önálló egységként létező fizikai objektumok, mint egy ajtó, vagy ablak, vagy épp egy darab tégla, vagy egy szentély, stb, ezek is mind tágyak. A szentélyben elheylezett kőtáblák szintén.

Na de tényleg hagylak, ha még a tárgy szó jelentését sem tudod értelmezni még így sem, akkor úgyis maximum szakember sehíthet rajtad...

2023. ápr. 21. 10:42
 149/163 anonim ***** válasza:
0%
Látom totál fogyatékos vagy. Amiket felsoroltál az épület részei. Nem vallási tárgyak. Szépen leégetted magad. Mohamed próféta vallási tárgyakat, konkrétan bálványokat távolitott el, nem a lépcsőt amivel felmentek az emeletre vagy a lámpákat amikkel világítottak te fogyatékos :)
2023. ápr. 21. 10:47
 150/163 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam én, hogy hazudozni fogsz. Miután a tárgy szó jelentésével beégtél, most azt hazudod mintha én valaha is VALLÁSI tárgynak hívtam volna a lépcsőt. Szánalmas. Legalább lenne benned annyi gerinc hogy ha önmagatad ennyire leégeted, azt ha felvállalni nem is vagy képes, legalább nem hazudozol tovább...
2023. ápr. 21. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!