Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateisták! Ha tényleg egyáltalá...

Ateisták! Ha tényleg egyáltalán nem hisztek a természetfelettiben, akkor vajon kint mernétek aludni egyedül éjszaka egy elhagyatott épületben?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy ilyenben:

https://www.youtube.com/watch?v=iUzWTAkB5o0

2023. márc. 27. 20:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
23%

Ez semmit sem jelent. Kint mernének. Ateista koromban csináltam ilyet, és a félelmem amíg volt, kicsit sem terjedt ki semmiféle természetfelettire. Most, hogy már nyitott vagyok, sőt konkrétan érzékelek is nem fizikai entitásokat, ugyanoda elmenve éreztem, hogy hemzsegnek, és kapcsolatba akarnak kerülni, de egykoron ateistaként az elmém kizárta az egyértelmű jeleket.

Van is youtube-on egy "miért nem lehet az ázsiaiakat kisérteni" videó, ahol az emberke hiába történik bármi, csak nem érti, de nem fél, hogy jaj szellem. Az elme azt látja, amit befogadni képes. Egy full ateista nem félne a szellemektől, és akkor se venné őket észre, ha áttörnék a betonfalat ami mellett ül.

2023. márc. 28. 23:06
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem tapasztaltam még semmilyen természetfeletti dolgot, meg olyat sem, ami miatt hívő lennék. Szóval kint aludni ilyen helyen inkább más emberek, hajléktalanok stb miatt nem mernék.
2023. márc. 29. 13:12
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként láttam már horror filmeket, az sem ijesztett meg igazából. Biztos voltam benne, hogy ez az egész fikció, semmi alapja nincsen és emiatt nem féltem. Jártam már elhagyott épületben egyedül és ott sem láttam szellemeket, meg semmi ijesztő dolgot. Nem kellenek ahhoz szellemek, elég néhány agresszív ember, ők sokkal ijesztőbbek számomra. Nem is értem aki ilyen természetfeletti dolgoktól tart, amikor emberek is olyan aljas dolgokra képesek, hogy az már éppen elég ijesztő.
2023. márc. 29. 13:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!