Ateisták! Ha tényleg egyáltalán nem hisztek a természetfelettiben, akkor vajon kint mernétek aludni egyedül éjszaka egy elhagyatott épületben?
1. Nem feltétlenül jőn egyik a másikból.
2. Az hogy valaki nem hisz a természetfelettiben, még nem védi meg az állatoktól/viharoktol/más emberektől.
1
Aki igazán elkötelezettebb ateista az bizonyára minden természetfeletti létezőbe vetetett hitet elutasít.Nem hisz sem szellemekben sem pedig más különleges lényben.
Na azért én kíváncsi lennék a sok ateistára egy ilyen helyzetben. xD
Megnézetni velük pár kemény horrort, mint a démonok között 1. és 2. része, aztán kirakni őket éjszaka valami elhagyatott elmegyógyintézetbe.
Ateista korszakomban hasonlóan jártam. A sztorit most nem részletezem, de érdekes, mikor a félelem eluralkodik az emberen, az a nagy racionális gondolkodásmód nem nagyon akar működni. xD
5
Oké.De félhet a hajléktalanoktól a kivert kutyáktól is.Akik tanyát verhetnek egy elhagyatott épületben.És álmában esetleg kirabolják vagy esznek belőle.
Bár éjszaka mondjuk az erőben azért valóban borzongató érzés sétálni.
Agnosztikus ateista vagyok. Voltak olyan élményeim amiket simán lehet paranormálisnak nevezni, és erősen benne van a pakliban, hogy azok is voltak. Viszont amíg nincs bizonyítva 100%-ra, addig nem jelentem ki, hogy ténylegesen paranormális jelenségeket éltünk át.
De még ha hitelesek is a tapasztalataim, abból nem következik számomra az, hogy Isten is létezik. A vallások isteneit lényegében fiktívnek tekintem, lassan nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy azok az istenek nem léteznek.
Viszont egy vallásoktól függetlenül deista istenképet el tudok képzelni, ám mivel szükségtelen a létezését feltételezni, és nem szól mellette semmilyen használható érv, ezért nem hiszek benne sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!