Miért ábrándultam ki ennyire a hitből?
katolikus vagyok, első áldoztam, bérmálkoztam, aztán megtértem gyülekezetben 17 évesen. most 21 éves leszek vasárnap. elzárkóztam a világi élettől. aztán, abba hagytam pl a masturbációt, várok szexel házasságig. mindenkivel még ellenségemmel is kedves vagyok stb.... aztán pár hónapja kételyek támadtak szivemben. mi lesz ha nem mégse igaz hogy örök életünk lesz majd Istennél?! mi van ha csak egy életem van, és fölöslegesen le mondtam minden vágyamról. ha várok házasságig a szexel lehet, hogy leszek 30 éves. közben elszáll az ifjúságom ki maradok a bulikból mindenből!!! Most eldöntöttem; nem bántok senkit, mint eddig sem! jó emberek maradok! kedves tiszteletuddó, de élni fogok. szerzek barátnőt bulizok stb.... és erre egy hivő testvér azt mondta; Jajjj Mátékám, ez teljes hajótörés a mi Urunkban. igen is van menny és pokol ez az ördög csábítása ezt nem te gondoltad hanem az ördög súgptt neked hogy ezen a földön élvezkedj aztán a halalod után meg a lelkedet magaval rantsa az orok pokolba a kinok kinjaiba es elvalasszon az elet fejedelmetol a mi Urunktol ..... ! mit jelent hogy hajotores ez amit mondtam???
en mostmar ugy gondolom, lehet nincs se menny se semmi egy eletunk van. hiszek es probalok jo maradni, de elem.az eletem ... szoval....
#11: Nyilván még gondolatolvasó is vagy. Ez melyik vallás tudománya?
#13: fél mondatos válaszokból nem lehet ilyet kiolvasni, így valószínű a te fejedben költötték a hangok a válaszomhoz az elméletet. De mindegy is, mert fanatikusokkal úgysem lehet racionálisan beszélni. Szóval gondold nyugodtan, hogy így van, ha neked ettől jobb lesz. Csak nem tudom a te vallásodban ezzel hogy tudsz majd elszámolni XD
14: ennyire telik tőled, hogy a vallásomat kevered bele. mért nem rögtön anyázol? Az lenne ez a színvonal, ahol vagy.
Ha értelmetlen mondatod írsz, az akármilyen hosszú/ rövid, az bugyuta.
Azok hangok elméletet költenek a válaszodhoz, amiről azt hiszed az en fejemben vannak? És meg te hivatkozol racionalitásra xDDD.
#17 te nem vagy komplett, csak nem ismered a hit, a vallás és az egyház között a különbséget.
Vagy hogy személyeskedés? Te vagy ezek közül valamelyik? Esetleg mindegyik? XDDD
Decte nevezell engem fanatikusnak, gondolatolvasónak, meg a vallásomat kérdőjelezed meg a megfigyelésemért? Te kisebbségi komplexusos paranoiás bohóc, most már tényleg. Vedd már be a gyógyszered.
Az hogy tudsz valamit, nem úgy működik, nyomi, hogy beírod, hogy "tudom" és akkor tudod, ez nem film. Meg is kell indokolni, különben csak xarral dobálózás, amit csinálsz, így esetedre nem vonatkozik Darwin.
Elemi dolgokról nincs fogalmad, nem hogy mi az érvelés.
Máskor másoljál valakitől olyant, ami legalább félig idepasszol, te fanatikusok uzija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!