Az ismerőseim között pont azt vettem észre, hogy aki eddig nem ment szavazni vagy a kutyapártra szavazott az most az Összefogásra fog.
2022. febr. 12. 09:42
5/13 anonim válasza:
Ez ugyanolyan szánalmas, kérdésnek álcázott állítás, mint a "Fideszes voltam, de a (random, korábbiaknál jóval kevésbé súlyos disznóság) már nekem is sok".
A példámban szereplő kérdező nem volt Fideszes, aki pedig támigatta MZP-t az nem szidja, mivel ugyanazt képviseli, mint eddig.
Hogy ez jó vagy rossz, ba erről lehet vitázni :)
2022. febr. 12. 09:50
6/13 anonim válasza:
Amiatt a jelenség miatt, amit a kommentekben is látni. A híveinek ő egy tökéletes isten. Akinek kifogása van ellene, az csakis a fidesz fizetett ügynöke lehet, vagy megtévesztett. Más lehetőség nincs, mert a "jók" mind rá szavaznak, aki nem, az pedig mind fideszes. Ezt a gondolkodást nem veszi be a gyomrom. Csodálkozom, hogy azoknak igen, akiknek a fideszben ugyanez nem tetszik, de ha Márki csinálja, az jó.
2022. febr. 12. 10:16
7/13 anonim válasza:
Nem MZP-ből ábrándultam ki, ő nem változott, hanem az ellenzékből, de már évek óta.
Az én hülye fejemben kb úgy alakúlt volna az előválasztás utáni helyzet, hogy minden párt kb egységesen beáll a nyertes mögé, a kezét magasba emelve, annak minden igényét kiszolgálva. Ehelyett Jakab fsz tudja, mit csinál, az LMP, mintha már nem is lenne, az MSZP-t hagyjuk, a DK, meg Gyurcsány... egyszerűen kiábránditó, hogy neki kell egyedül vinni az egészet a hátán
2022. febr. 12. 10:18
8/13 anonim válasza:
Mert érzik, hogy vesztésre állnak és nem erre számítottak, ezért kezdenek kihátrálni. Mikor MZP arról beszél, hogy 40% esélye van, az lehet, ha nem lelkesiti a híveket.
2022. febr. 12. 10:20
9/13 anonim válasza:
8-as, ez a realitás. A választási tövény miatt, a legjobb esetben sincs több esélye egy ellenzéki jelöltnek, ez nem pesszimizmus, hanem realitás.
2022. febr. 12. 10:21
10/13 A kérdező kommentje:
9. Választási törvény lehetővé teszi hogy az ellenzék győzzön ugyanúgy... ne fogjunk már mindent erre.. m
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!