Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik eddig szerették MZPt és...

Akik eddig szerették MZPt és előválasztáson rá is szavaztak azok most miért ábrándultak ki?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen ismerősöm van aki tök lelkes MZP rajongó volt és már tök szídja MZPt pedig nem néz kormány propagandát.. miért?
2022. febr. 12. 09:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőlük.
2022. febr. 12. 09:33
 2/13 mindentudó99 ***** válasza:
14%
Mert minden normális ember látja hogy orvosi eset
2022. febr. 12. 09:34
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Ügyes próbálkozás, bár elég átlátszó :)
2022. febr. 12. 09:37
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Az ismerőseim között pont azt vettem észre, hogy aki eddig nem ment szavazni vagy a kutyapártra szavazott az most az Összefogásra fog.
2022. febr. 12. 09:42
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

Ez ugyanolyan szánalmas, kérdésnek álcázott állítás, mint a "Fideszes voltam, de a (random, korábbiaknál jóval kevésbé súlyos disznóság) már nekem is sok".

A példámban szereplő kérdező nem volt Fideszes, aki pedig támigatta MZP-t az nem szidja, mivel ugyanazt képviseli, mint eddig.

Hogy ez jó vagy rossz, ba erről lehet vitázni :)

2022. febr. 12. 09:50
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Amiatt a jelenség miatt, amit a kommentekben is látni. A híveinek ő egy tökéletes isten. Akinek kifogása van ellene, az csakis a fidesz fizetett ügynöke lehet, vagy megtévesztett. Más lehetőség nincs, mert a "jók" mind rá szavaznak, aki nem, az pedig mind fideszes. Ezt a gondolkodást nem veszi be a gyomrom. Csodálkozom, hogy azoknak igen, akiknek a fideszben ugyanez nem tetszik, de ha Márki csinálja, az jó.
2022. febr. 12. 10:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem MZP-ből ábrándultam ki, ő nem változott, hanem az ellenzékből, de már évek óta.

Az én hülye fejemben kb úgy alakúlt volna az előválasztás utáni helyzet, hogy minden párt kb egységesen beáll a nyertes mögé, a kezét magasba emelve, annak minden igényét kiszolgálva. Ehelyett Jakab fsz tudja, mit csinál, az LMP, mintha már nem is lenne, az MSZP-t hagyjuk, a DK, meg Gyurcsány... egyszerűen kiábránditó, hogy neki kell egyedül vinni az egészet a hátán

2022. febr. 12. 10:18
 8/13 anonim ***** válasza:
31%
Mert érzik, hogy vesztésre állnak és nem erre számítottak, ezért kezdenek kihátrálni. Mikor MZP arról beszél, hogy 40% esélye van, az lehet, ha nem lelkesiti a híveket.
2022. febr. 12. 10:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8-as, ez a realitás. A választási tövény miatt, a legjobb esetben sincs több esélye egy ellenzéki jelöltnek, ez nem pesszimizmus, hanem realitás.
2022. febr. 12. 10:21
 10/13 A kérdező kommentje:
9. Választási törvény lehetővé teszi hogy az ellenzék győzzön ugyanúgy... ne fogjunk már mindent erre.. m
2022. febr. 12. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!