Tényleg Mohamed próféta volt a legerkölcsösebb ember aki valaha élt (ahogy azt a Korán írja?)
"Én arról a keresztény teóriáról már halottam hogy Allah volt a teremtés istene a sok közül...de ez hogy a szél démonja/dzsinnje volt..hát ez nagyon bullshit.
De teljesen biztos vagyok benne hogy Allah egyszerűen az Egyetlen Istent jelenti. Magából a Koránból is következik. Egyértelmű, hiszen ott az Evangélum Istenéről is írnak, Allah ugyanazaz Isten mint az Evangéliumban és a Tórában."
Abdullah testvérem, a keresztények gátlástalanul hazudoznak. Ezen nem kell meglepődni. Az sem zavarja őket hogy az arab keresztények Mohamed próféta előtt többszáz évvel ezelőtt is Allahnak szólították Istent sem az hogy a Bibliában is szó szerint benne van az Allah szó. Akkor ezek a keresztények egy széldémont imádtak? :)
52: Pont ugy ahogy Szűz Mariára, de már megint kezdi.
49: ha robot vagy, kérj meg valakit egy ujrainditásra, mert valami beeakadt a lemezeden, már legalább 3x el lett ez magyarázva neked.
Van itt mar minden szinte szinte,minden de a kérdés, hogy mohamed milyen volt.
A válasz az előzmények alapján: egyaltalan nem erkölcsös.
Hamis Tórában hiszenek igen, de ettől még egyistenhívők. És ők is elismerik ha más is egyistenhívő. Ez különösen fontos hiszen Isten kilétőről van szó. Ebben nyilván nem mernek hazudozni, ellenben a keresztények gátlástalanul hazudoznak ebben is.
A palesztinokat nem minden zsidó ölni. Sőt, pont hogy a vallásos ortodox zsidók elítélik azt amit Izrael tesz a palesztinokkal.
"Az sem zavarja őket hogy az arab keresztények Mohamed próféta előtt többszáz évvel ezelőtt is Allahnak szólították Istent sem az hogy a Bibliában is szó szerint benne van az Allah szó. Akkor ezek a keresztények egy széldémont imádtak? :)"
Persze, egyértelmű hogy logikai ellentmondásban vannak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!