Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Honnan jött pontosan a katolik...

Honnan jött pontosan a katolikusoknál ez a vérző kereszt, sima kereszt, feszület stb imádat?

Figyelt kérdés

Tényleg nem értem.

Szerintem ez nem 1 olyan dolog aminek látványára valakinek a gatyájába kéne élveznie.

Meggyőződésem,hogyha Jézus mind ezt látja vagy visszatérne közénk és látná,hogy így emlékeznek meg róla ő se örülne neki. Ő is annak örül,ha a tanait hirdetik,hogy ő él és milyen hatalmas. Nem a kereszten töltött pillanatait.

Tényleg nem hinném,hogy őt azok a percek annyira pozitív érzésekkel töltenék el.

Ráadásul csak a tanaira van bizonyíték. Minden másra nincs.

2022. dec. 7. 17:44
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz képest, hogy refit is említetted, lényegében csak a fontosabb tanításaikat tagadod.

2022. dec. 16. 18:34
 42/44 A kérdező kommentje:
#40 miért? És akkor melyik felekezethez hasonlít a vallásom?
2022. dec. 16. 18:45
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Saját vallásod van? Hivatalosan is megalapítottad a szektád, vagy csak ilyen egyéni maga módján hívő vagy, aki össze vissza szemezget mindenből?
2022. dec. 16. 18:49
 44/44 A kérdező kommentje:
43 Mitől lennék szektás? Protestáns vagyok és leginkább az unitárius tanok állnak közel hozzám.
2022. dec. 16. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!