Keresztények!!! Ha választanatok kellene inkább élnétek ateista LGBTQ társadalomban vagy egy muszlim társadlomban?
"Nos, nekem valamiért valószerütlen hogy az amerikai elnők csinál egy fótot az általa irányitott is titokban tartott terror szervezett fejéről amin még mosolyognak is. Is hogy a terroristák fegyverzéséről, irányitásáról és toborzásáról (állitólag) irt dokumentumokról és parancokból álló iratok közül csak egy ilyen fótó szivárgott ki."
Akkor még nem terroristák voltak hanem ellenzéki csoportok és az USA szövetségesei. A tálibok is korábban nem terroristák voltak hanem az USA szövetségesei. A Rambo című filmben az emerikai katonákkal együtt harcoltak a szovjetek ellen.
"És eleve egy ilyen nagy állitás mellett több kell egy fotonál ha egyszer egy olyan társadalomban vagyunk ahol összevissza lehet fotó shoppolni, meg félre magyarázni."
Én ennél sokkal többet mondtam de nem fogtad fel. Az iszlám világban köztudott hogy az ISIS-t az USA hozta létre. Te azt mondod muszlim vagy de még azt sem tudod felfogni ki akar neked ártani és hogyan még úgy sem hogy mások felhívják erre a figyelmed.
"Mondj egyetlen érvet."
Te írtad ki a kérdést. Olvasd vissza a válaszokat és értelmezd.
"Ez a propaganda nagyrészt a vallásunk fanatikusaitt is az olyan himsovinisztáit használja alapul akik Pl tiltják a nőknek hogy autót vezessenek vagy savat locsolnak képükbe ha válnak."
Mond te tényleg ennyire szegény vagy? Az olyan országokat ahol tiltják a nőknek hogy autót vezessenek mit Szaud Arábia, a keresztények hozták létre és támogatják. Szaud Arábiát a britek hozták létre és a mai napig támogatja a keresztény világ. Egyéretlműen megállapítható hogy a kersztények már a 19. századtól hoztak létre hamis iszlám irányzatokat mint például az ahmedija vallás vagy felkaroltak és támogattak hamis irányzatokat mint a vahabizmus. És te muszlimként nem vagy képes ezt felfogni? Szerintem ehhez nem kell sok ész. Aztán a keresztények ezekre hivatkozva támadják, kritizálják az iszlámot. És te annyira vak vagy hogy ezt nem látod. Szeretném felhívni a figyelmedet hogy a Korán számtalan versben szólít fel arra hogy gondolkodjunk, használjuk a fejünket. Nem ártana ha ezt tennéd te is.
"Az ilyen "csak ezek válaszoljanak" kérdések alatt rengetegen irnak akik nem tartoznak az "ezek" csoportba, mint te meg én."
Gondolom az feltünt hogy én nem a kérdésre válaszoltam.
"Akkor még nem terroristák voltak hanem ellenzéki csoportok és az USA szövetségesei. A tálibok is korábban nem terroristák voltak hanem az USA szövetségesei. A Rambo című filmben az emerikai katonákkal együtt harcoltak a szovjetek ellen."
Dehát akkor nem létre hozták azt a szervezetet hanem támogatták az elődjét.
Legalábbis a kép ezt tudná csak bizonyitani, ha igaz lenne.
Te meg arra való bizonyitéknak hoztad fel hogy az isist irányitja amerika.
De meg sugom hogy rengetegszer előfordult már hogy valaki ellensége lett egy régebbi támogatójának miután megszünt a közös ellenség. Lásd cortezt és azon indián törzseket akik segitettek neki az aztékok ellen.
"Te írtad ki a kérdést. Olvasd vissza a válaszokat és értelmezd."
Vissza olvastam. Nem irtál egyetlen érvet sem bizonyitékkal, csak állitottál tényként néhány következtetést.
Írj le egyetlen érvet, ami bizonyitott. EGYETLENT.
"Az iszlám világban köztudott hogy az ISIS-t az USA hozta létre. "
Ez egy össze esküvés elmélet amit sok olyan muszlim elhisz akik, nem tudják elhinni hogy egy muszlim ember ilyet tegyen. De edtől még nem lesz igaz.
"Szaud Arábiát a britek hozták létre és a mai napig támogatja a keresztény világ. "
Azt én vagyok a szegény. Szaud arábiát nem a britek hozták létre hanem támogatták a mostani királyi családot. Amit meg mostani támogatás alatt értesz, meg sugom nagyokos hogy törökország is üzletel szaud arábiával.
"Egyéretlműen megállapítható hogy a kersztények már a 19. századtól hoztak létre hamis iszlám irányzatokat mint például az ahmedija vallás vagy felkaroltak és támogattak hamis irányzatokat mint a vahabizmus"
Egyértelmüen meg állapitható hogy nem vagy normális.
Az ahmadija hit mint a keresztények általl létre hozott hit hogy ráhuk hivatkozva lehessen kritizálni az iszlámot?
Az ahmadijják egy békés eretnek szekta, egy fanatikus terror szervezetük nincsen. Látni akarom azt a keresztényt aki őket az iszlám elleni érvnek használja.
A vahábizmust meg nem felkarolták, hanem támogatták azt az uralkodo családot akik támogatták a vahábizmust. Nekik egy vahábi muszlim is egy muszlim közt nem volt különbség hisz semmit nem tudtak a vallásunkról.
"És te annyira vak vagy hogy ezt nem látod."
Mondja az aki fekete fehérben látja az egész világot.
" Szeretném felhívni a figyelmedet hogy a Korán számtalan versben szólít fel arra hogy gondolkodjunk, használjuk a fejünket. Nem ártana ha ezt tennéd te is."
Is én pontosan ezt teszem, ezért van az hogy ha valaki bedob egy ilyen össze esküvés elméletet, akkor meg vizsgálom az állitásait a helyet hogy töböl beszopom.
"Gondolom az feltünt hogy én nem a kérdésre válaszoltam."
De ide jöttél a kérdéshez.
"Ha az iszlámban olyan kereszténgyűlölők vannak többségben, mint az itteni másfélpipás, akkor inkább a vízionált ateista LGBTQ társadalmad választom."
Én nem gyülölöm a keresztényeket, csak szembesítem őket a saját vallásuk borzalmaival. A te válaszod szinténis azt mutatja hogy a keresztények mennyire távol vannak Istentől. Ahogy mondtam nem csodálkozom azon hogy te mint keresztény a tiszta egyistenhívő muszlimok helyett inkább választanád az istentagadó aberrált erkölcstelen LGBTQ társadalmat. Már sokszor mondtam is hogy ti keresztények alig különböztök az atistátáktól. Ha megkérdezik azt mondjátok hogy hisztek Istenben és nagyjából ennyi a különbség.
"Én nem gyülölöm a keresztényeket, "
Haver konkrétan mindenért öket okolod is a vallásukat.
Vegyük ugy hogy igazad van is tényleg az amerikaiak hozták létre az ISIST. Mégis miért a kereszténység ezért a felelős? Milyen keresztényi haszon van, a világ legnagyobb keresztény irtó is vadász szervezetéből a kereszténységnek?
Egy kommentedben a keresztényeket okoltad az afgán tálibok újbóli hatalomra kerüléséből mert azért volt rá esélyük mert kimentek az amcsik. Holott nem a keresztény, hanem az ateista liberális baloldal vitte ki onnét a csapatokat.
"Dehát akkor nem létre hozták azt a szervezetet hanem támogatták az elődjét.
Legalábbis a kép ezt tudná csak bizonyitani, ha igaz lenne."
Abból a képből te hogy állapítod meg hogy létrehozták vagy csak támogatták? :)
"Te meg arra való bizonyitéknak hoztad fel hogy az isist irányitja amerika."
Sok minden mást is mondtam csak nem fogtad fel.
"De meg sugom hogy rengetegszer előfordult már hogy valaki ellensége lett egy régebbi támogatójának miután megszünt a közös ellenség. Lásd cortezt és azon indián törzseket akik segitettek neki az aztékok ellen."
Corteznek eszébe nem volt segíteni azoknak az indián törzseknek az aztékok ellen. Csak kihasználta aztán leigázta őket is. Az USA is ezt teszi. Először támogatta a tálibokat utána megtámadta őket. Az ISIS-t is először támogatta majd a kurdokkal felszámoltatta őket. Persze a kurdokat is csak kihasználja az USA. A fő cél a muszlim országok feldarabolása és az iszlám rágalmazása.
"Írj le egyetlen érvet, ami bizonyitott. EGYETLENT."
Reggelig tudnám írni de már az önmagában bizonyíték hogy az ISIS tevékenysége 100%-ban az USA-nak és Izraelnek kedvez.
"Ez egy össze esküvés elmélet amit sok olyan muszlim elhisz akik, nem tudják elhinni hogy egy muszlim ember ilyet tegyen. De edtől még nem lesz igaz."
Egy átlag muszlim ember minimális vallásismerettel már tisztában van azzal hogy az ISIS tettei teljesen ellentétesek az iszlámmal, azt pedig tudjuk hogy az ISIS-hez nem vallási megfontolásból csatlakozott a nagytöbbség.
"Egyértelmüen meg állapitható hogy nem vagy normális."
Ezek tények. Te amúgy biztos hogy muszlim vagy? Mert ezt még mindig nem hiszem el.
"Az ahmadija hit mint a keresztények általl létre hozott hit hogy ráhuk hivatkozva lehessen kritizálni az iszlámot?
Az ahmadijják egy békés eretnek szekta, egy fanatikus terror szervezetük nincsen. Látni akarom azt a keresztényt aki őket az iszlám elleni érvnek használja."
Nem. Akkor még nem az iszlámot akarták kritizálni az általuk létrehozott hamis ahmadija irányzattal hanem magukat akarták fényezni. Az ahmadija irányzat alapítója folyamatosan a biteket fényezte, miközben a birtek megszállók voltak. Ez még most is folyamatban van ez a módszer. Az alábbi személy egy ismert szekta vezetője az iszlám világban és azt hangoztatta hogy a brit királyi család muszlim és Mohamed próféta leszármazottja.
"Mondja az aki fekete fehérben látja az egész világot."
Én a valóságot látom te viszont az orrodig sem látsz.
"Is én pontosan ezt teszem, ezért van az hogy ha valaki bedob egy ilyen össze esküvés elméletet, akkor meg vizsgálom az állitásait a helyet hogy töböl beszopom."
Te semmit nem vizsgáltál meg abból amit mondtam, a keresztények hazugságait viszont töből be...od. A keresztények szempontjából te egy ideális "muszlim" vagy. Amit a keresztények mondanak kapásból benyalod de amit muszlimok mondanak neked azt gondolkodás nélkül elutasítod. Emlékszem a gyűrük ura kérdésemnél a keresztények volt amiben igazat adtak nekem de te mindent elutasítottál kapásból.
"Ahogy mondtam nem csodálkozom azon hogy te mint keresztény a tiszta egyistenhívő muszlimok helyett inkább választanád az istentagadó aberrált erkölcstelen LGBTQ társadalmat."
Mint istentagadó, aberrált, erkölcstelen LGBTQ személy, azt mondom, balgaság is lenne csodálkoznod ezen, amíg fennáll az a helyzet, hogy előbb fogadok el egy keresztényt, mint te, tiszta egyistenhívő muszlim. (Mondjuk Origo cikkek meghivatkozásától óvva inteném azt is, aki konzervatívnak vallja magát, mert a másodperc törtrésze alatt el lehet hülyíteni velük bármilyen témát.)
"Haver konkrétan mindenért öket okolod is a vallásukat."
Nem mindenért de tény nagyon sok rosszért a keresztények felelőssek a világban és ennek a rossznak a forrása a keresztény vallás. Mit vársz egy olyan vallás követőjétől akinek a Bibliája azt írja öld meg a nőket és a gyerekeket de még a saját gyermeked is öld meg ha másban akar hinni.
"Milyen keresztényi haszon van, a világ legnagyobb keresztény irtó is vadász szervezetéből a kereszténységnek?"
Azt sem tudod melyik bolygon vagy. Az ISIS a legnagyobb keresztény irtó? Az ISIS áldozatainak 95%-a muszlim. Az Európai merényletekben sokan meghaltak de ez a szám eltörpül ahhoz képest hogy hány muszlim embert ölt meg az ISIS a közel keleten. Egyébként is az Európai merényletek célja az volt hogy az emverek megutálják a muszlimokat és az iszlám vallást.
"Holott nem a keresztény, hanem az ateista liberális baloldal vitte ki onnét a csapatokat."
A jelenlegi amerikai elnök kereszténynek vallja magát és a Bibliára tett esküt.
"Mint istentagadó, aberrált, erkölcstelen LGBTQ személy, azt mondom, balgaság is lenne csodálkoznod ezen, amíg fennáll az a helyzet, hogy előbb fogadok el egy keresztényt, mint te, tiszta egyistenhívő muszlim."
Akkor nem ártana némi történelmet tanulnod. A történelem folyamán a iszlám világban mindenfelé éltek nagy számban keresztények és szabadon gyakorolhatták vallásukat. Még ma is a Közel-Keleten ami ugye az iszlám világ szíve, 15-20 milló őslakos keresztény él. Ellenben a keresztények Nyugat-Európában teljesen kiirtották az őslakos muszlomokat, Kelet-Európából pedig majdnem teljsen. Mindent elmond hogy a keresztények még az 1990-es években is azon violtak hogy kiirtsák a muszlimokat Európából, lásd Srebrenicai népirtás.
Egyébként nem. Te mint LGBTQ személy valójában nem fogadod el a keresztényeket sem a muszlimokat. Az az ideológia ami az LGBTQ mögött van hiába hirdet mindenféle szabadságjogot, valójában vallásellenes.
Annyi korrigálni valót lehet egyetlen kommentedben felfedezni, hogy kénytelen vagyok én is pontokban reagálni rád.
1. Rólad beszéltem, nem pedig történelmi tényekről, mivel idejöttél egy személyben képviselni az iszlámot. Gondoltam, figyelmeztetlek, hogy jelenleg nem teszed a legjobbat a reputációtoknak.
2. Tetszik, ahogy ignorálsz minden muszlimok által keresztények sérelmére elkövetett erőszakos bűncselekményt, adott esetben szervezett népirtást, hogy igazolni próbálj egy sok sebből vérző narratívát.
3. Még jobban tetszik, hogy nem keresztény-muszlim, hanem szerb-muszlim ellentéten alapuló esetet ragadsz ki.
4. Az, hogy milyen dating poolból válogatsz, továbbra sem politikai deklaráció, és nem jár menüben nagyjából semmilyen ideológiai állásfoglalással, sajnálom, ha veled mást akartak elhitetni. Mindig van valami megmosolyogtató abban, amikor valaki elhiszi, hogy jobban ismer egy idegent, mint az saját magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!