Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Emberek miért hisznek, azaz...

Emberek miért hisznek, azaz miért biztosak olyan dolgokban, ami abszolút nem bizonyított?

Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 19:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
2022. aug. 24. 17:58
 22/24 Darkmoon80 ***** válasza:
100%
Kicsit bővebben?
2022. aug. 24. 22:45
 23/24 anonim ***** válasza:
90%

OFF

Egyik kérdésnél leírtam a véleményemet, lepontozást kaptam érte.

Ugyanannál a kérdésnél megosztottam egy angol cikket, nem írtam hozzá semmit, amely ugyanezt írta le angolul, és ugyanazok felpontoztak érte.

Nagyjából ennyire komolyan vehető ez a le- és felpontozó "esküdtszék", ami a nézetek felett ítélkezik.

Tizenvalahány évvel ezelőtt még ki is szűrte ez az oldal a bizonyos százalék alatti kommenteket, külön gombra kellett rákattintani, hogy látszódjanak. Nem véletlenül szüntették meg ezt is.

Rájöttek már az oldal készítői is valószínűleg, hogy ennek a pontozó rendszernek semmi értelme nincsen.

ON

2022. aug. 26. 17:44
 24/24 Darkmoon80 ***** válasza:
100%

OFF

Bizonyára igazad van, ugyanakkor a link egy 1903-ban íródott 196 oldalas könyvre mutat, és még csak azt sem emeled ki, hogy az írás (melynek nyelvezete kissé régies ráadásul) mely részét tartod ide vonatkozónak.

NINCS annyi időm/energiám/kedvem, hogy a teljes könyv számomra meglehetősen unalmas fejtegetésein átrágjam magam.

2022. aug. 26. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!