Emberek miért hisznek, azaz miért biztosak olyan dolgokban, ami abszolút nem bizonyított?
OFF
Egyik kérdésnél leírtam a véleményemet, lepontozást kaptam érte.
Ugyanannál a kérdésnél megosztottam egy angol cikket, nem írtam hozzá semmit, amely ugyanezt írta le angolul, és ugyanazok felpontoztak érte.
Nagyjából ennyire komolyan vehető ez a le- és felpontozó "esküdtszék", ami a nézetek felett ítélkezik.
Tizenvalahány évvel ezelőtt még ki is szűrte ez az oldal a bizonyos százalék alatti kommenteket, külön gombra kellett rákattintani, hogy látszódjanak. Nem véletlenül szüntették meg ezt is.
Rájöttek már az oldal készítői is valószínűleg, hogy ennek a pontozó rendszernek semmi értelme nincsen.
ON
OFF
Bizonyára igazad van, ugyanakkor a link egy 1903-ban íródott 196 oldalas könyvre mutat, és még csak azt sem emeled ki, hogy az írás (melynek nyelvezete kissé régies ráadásul) mely részét tartod ide vonatkozónak.
NINCS annyi időm/energiám/kedvem, hogy a teljes könyv számomra meglehetősen unalmas fejtegetésein átrágjam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!