Az itt tevékenykedő ateisták miért érzik magukat sértve, ha a materialista jelzővel illetik meg őket?
Életrevaló: akkor lenne igazad, ha nem használnád ki a közösség erejét, viszonzás nélkül.
Így viszont egy élősködő vagy. Ezért joggal ítél el bárki.
Gondoltam, hogy két neved van.
Ez is csalás, ugye.
Igazából ezzel egy gondom van csak: EZEK UTÁN te akarsz itt például erkölcsi és egyéb tanácsokat osztogatni?
Milyen alapon?
És miért választottad ezt a nevet, amikor nem tükrözi a valóságot?
"ha nem használnád ki a közösség erejét, viszonzás nélkül."
Mit használ ki? és mivel kéne viszonoznia?
Légyszíves írj pár példát.
"írj pár példát"
A #23-ban írtam.
E szerint olvasás nélkül pontoztad le. Gratulálok!
"E szerint olvasás nélkül pontoztad le. Gratulálok!"
E felett elnézek mert nehéz nyomon követni azt hogy ki kicsoda.
Nem az vagyok akivel vitázol. Engem az érdekelne hogy miről is beszélsz.
"A #23-ban írtam."
Azt kérdeztem hogy pontosan milyen közösség az amit kihasznál? Mit értesz közösség alatt? Erre nem volt példa.
A másik amit kérdeztem hogy mivel kéne viszonozni. Erre már volt kb egy példa. De erre sem ártana még egy kettő általánosabb. Például te mivel szoktad viszonozni? Vagy te rendszeresen adományozol?
Próbálnám át látni ezt a közösség kihasználós dolgot. Hogy mit is értesz ez alatt.
A vitátokhoz kapcsolódóan ez nekem a 2. válaszom. Az első a 35. volt. Ezt leszámítva talán 1 vagy 2 válaszom van a kérdés alatt de az is a kérdésre irányult.
Az életed azzal indul, hogy egy közösség - a tudásával és az erőforrásaival - lehetővé teszi, hogy megszülessél.
Ha ez nem lenne, akkor a jelenlegihez képest egészen elenyésző esélyed lenne erre.
Mennyi ősember élt pl. a Földön? Pedig ők már közösség voltak.
Aztán ugyanez folytatódik: a közösség lát el, OKTAT és nevel fel téged, a saját erőforrásaival.
Jelenleg is ezeket használod: pl. az internetet. De a számítógéped sem magad gyártottad, sőt: magadtól a legjobb esetben(!) egy kést lennél képes elkészíteni.
Ezért, VISZONZÁSUL azt várja el a közösséged, hogy vegyél részt valamilyen szinten a működtetésében, de legalább a fenntartásában.
Hogy milyen módon, azt te döntöd el. Régebben ebben nem volt nagy szabadságod, most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!