Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Felebarátunkkal erőszakosan...

Felebarátunkkal erőszakosan viselkedni vétek a szeretet ellen?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 11:36
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

És a világot is ők fogják megmenteni az apokalipszistől,vagy Bruce Willis a kiválasztott?

Csak erre adj egy választ légyszíves,mert ha tényleg tőlük függ a sorsom akkor nem várok tovább Bruce-ra!

2010. szept. 27. 15:17
 22/22 anonim ***** válasza:
A sorsod önmagadtól függ. Más csak egy irányt mutathat, amit te ha akarsz, választasz. Ha nem vagy durva, más sem az. Én nem vagyok térítős keresztény, de én sem váltam volna kereszténnyé, ha mástól nem hallok róla (ateista háttér) illetve megértem azt, aki szeretné, hogy minél több ember halljon az evangéliumról. Még az is, aki ilyen gúnyosan áll hozzá.
2010. szept. 27. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!