A Biblia minden részét elhiszitek?
Én pl. ezt nem hiszem el, nem hiszem hogy Isten olyan hogy azért büntet hogy nem hiszel benne úgy hogy közben rejtőzködik.. nekem így az Isten túl kicsinyes lenne, aki szereti tesztelni az embereket..
Márk evangéliuma...
16.16 "Aki hisz és megkeresztelkedik, üdvözül, aki nem hisz, az elkárhozik."
"Isten direkt helyzett el a szent írásban megütközesre alkalmas szituáciokat hogy azok akik erre rendeltettek meg is ütközzenek"
Tehát Isten maga rendezte úgy, hogy bizonyos emberek ellentmondásosnak találják a Bibliát, tehát ne higgyék el, ami bele van írva? Aztán ugyanez az isten végignézi, ahogy ezek az emberek a pokolra jutnak, mert használták a józan eszüket, ami egyébként az élet minden részén rendkívül hasznos erőforrás, csak éppen valamiért a legfontosabb kérdésben kell sutba dobnunk? Ez nem tűnik valami jó fej istennek...
Itt arról van szó, hogy el lehet e hinni, hogy a Biblia mindig(!) és mindenben(!) igazat ír.
Sajnos nem.
Így én azt sem hiszem el, hogy Jézus egyáltalán létezett, hiszen más nem is ír róla, csak a szavahihetetlen Biblia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!