Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Aki a keresztény hitére...

Godaime kérdése:

Aki a keresztény hitére hivatkozva ítéli el a melegeket, az tökéletes keresztény életet él?

Figyelt kérdés
Nem iszik, dohányzik, káromkodik, nem szexelt még házasság előtt, nem maszturbál, nem hazudik, nem ítélkezik, stb?

2021. dec. 20. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 A kérdező kommentje:

Szigorúan logikai alapon véve nincs gond vele. Azért ítélkül el, mert az a darab hústömeg egykor egy ember volt.

De mint mondtam, még ha legalizálnák is az emberek 99.999%-a soha az életbe nem csinálná.

2021. dec. 20. 22:08
 22/74 A kérdező kommentje:

A homosexualitás az két ( vagy több ) ember közös megegyezés alapján történik, tehát neked, mint egy kivülállónak nincs közöd hozzá. Ők sem szabják meg neked a te szexuális szokásaidat, te se tedd.

Érted mit akarok mondani?

2021. dec. 20. 22:10
 23/74 anonim ***** válasza:
3%

Értem. Csakhogy a kereszténységben Isten szab meg mindent és nem te döntöd el mi bűn mi nem. A Biblia azt írja bűn.

Nekem személy szerint nincs bajom ha mások homokoznak, mivel nem vagyok keresztény. De tanultam keresztény teológiát és ismerem vallást.

A homoszexualitás és a kereszténység nem jár együtt. Ez van. Nekem egyikkel sincs bajom, de jó lenne tisztába tenni a dolgokat.

Olyan az mintha valaki egyszerre akarna náci is meg antifasiszta is lenni.

2021. dec. 20. 22:17
 24/74 anonim ***** válasza:
90%

Már ne haragudjatok, de a nekrofilia hogy ne lenne bűn, a halott nem tárgy, hanem egy elhunyt.

Attól hogy nem él még ember marad.

Hogy úgy mondjam, ha valaki elájúl és nem tudja hogy megrakják, az attól még nemi erőszaknak minősül.

A gumi nő sosem élt, és nem is fog élni.

Az állat meg.... fúj vazze, de amígy élvezi... hátt... nem tudom itt nem tudok düllőre jutni,mde azért egyezzünk meg abban hogy beteg dolog.

2021. dec. 20. 22:31
 25/74 anonim ***** válasza:
100%
14: a Biblia világosan leírja azt is, hogy "Ne lopj!", a "keresztény" kormányunk mégis pofátlanul lop.
2021. dec. 20. 22:36
 26/74 anonim ***** válasza:
77%

"a halott nem tárgy, hanem egy elhunyt.

Attól hogy nem él még ember marad."

Ezt ne nagyon mond el vityának mert halálod után is rekord adót és áfát fog az elhunyt rokonaid miatt fizettetni veled.

2021. dec. 20. 23:33
 27/74 anonim ***** válasza:
100%

20-as:

Talán olvasd el a saját cikked tartalmát is, nem csak a szalagcímét.

Nem "a svéd liberálisok" szerint nincs gond vele, hanem a svéd Liberális Párt ifjúsági szervezetének a stockholmi tagozata hozott erről egy döntést, amit a párt egyből el is utasított. Évekkel ezelőtt.

Slusszpoén: a svéd Liberális Párt egy jobboldali, polgári konzervatív párt, jelenleg olyan alacsony támogatottsággal, hogy valószínűleg jövőre be sem jutnak a svéd parlamentbe.

2021. dec. 21. 00:01
 28/74 A kérdező kommentje:

"Értem. Csakhogy a kereszténységben Isten szab meg mindent és nem te döntöd el mi bűn mi nem."

Ezt értem, de senkit nem érdekel, hogy mit mondd egy bronzkori mesekönyv. Arról már nem is beszélve, hogy az úgymond keresztények csak a homoszexualitásra mutogatnak újjal, a többi bűnre nem. Talán az abortusz kivétel, az ellen tüntetnek amíg megszületik a gyerek, az után persze nem az ő dolguk.

"Már ne haragudjatok, de a nekrofilia hogy ne lenne bűn, a halott nem tárgy, hanem egy elhunyt.

Attól hogy nem él még ember marad.

Hogy úgy mondjam, ha valaki elájúl és nem tudja hogy megrakják, az attól még nemi erőszaknak minősül."

De aki elájult az egyszer még felkel. A halott nem több egy rakás rothadó hűsnál. Olyan, mintha egy döglött disznóval közösülnél. Leírhatatlanul gusztustalan és egy épeszű ember nem csinálná, de lássuk be, nem bűn.

2021. dec. 21. 01:20
 29/74 anonim ***** válasza:
13%

"Ezt értem, de senkit nem érdekel, hogy mit mondd egy bronzkori mesekönyv."

Akkor meg ne is hivatkozzatok a kereszténységre ha nem is hisztek a Bibliában.

Ennyi.

2021. dec. 21. 06:11
 30/74 anonim válasza:
83%
Elsősorban is azzal kellene kezdeni, hogy milyen vallás a keresztényésg, mert már ott hazudik magáról, hogy nem zsidó vallás, hol ott szerintem az. Zsidók istenét kell benne imádni, zsidókról szól, a fő és mellék szereplői is zsidók benne. Ráadásul zsidók írták a nem zsidók számára, szerintem leigázási céllal.
2021. dec. 21. 06:41
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!