Akik a legjobban elítélik a bálványimádást miért egy kő felé "imádkoznak"?
"Egyébként már a szentháromság, Jézus istenítés is bálványimádás a Biblia szerint, mert a Tízparancsolat azt írja ne imádj semmit ami a földön jár, Jézus viszont a földön járt."
Nem is akkor kellett imádni, amikor a földön járt.
" Ahogy írtam az iszlám szerint annak a kőnek nincs jelentősége vallási szempontből"
Akkor a muszlimok miért tulajdonítanak neki akkora vallási jelentőséget?
"Nem is akkor kellett imádni, amikor a földön járt."
Jézus mikor mondta egyáltalán hogy őt imádni kell?
"Akkor a muszlimok miért tulajdonítanak neki akkora vallási jelentőséget?"
Nem tulajdonítanak neki vallási jelentőséget. A Korán meg sem említi és nem része a zarándoklatnak. Vannak akik csókolgatják de ezek az emberek túlzásba esnek.
"Jézus mikor mondta egyáltalán hogy őt imádni kell?"
A Biblia mondja, hogy imádat jár neki.
Mellesleg feltűnően tereled a témát. Egy ilyen gyorsan bebukott hamis vádaskodás után nem illene legalább egy bocsánatkérés?
Mivel te voltál, aki tettél egy hamis állítást, nevezetesen:
"Egyébként már a szentháromság, Jézus istenítés is bálványimádás a Biblia szerint, mert a Tízparancsolat azt írja ne imádj semmit ami a földön jár, Jézus viszont a földön járt."
Én pedig erre reflektáltam egy cáfolattal.
"Mivel cáfoltad?"
Hogy rámutattam, hogy hamisan megváltoztattad a parancsolat jelentését egy múlt idővel, hogy megpróbálhasd Jézus imádatát bálványimádásnak titulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!