Mi a véleményetek erről? Kulturáltan légyszi! A Mária kultusz után kutakodtam. Sok millió keresztény imádkozik hozzá a közbenjárásért. Ünnepek szólnak róla, búcsúk vannak, jelenések...stb. De az ige másként ír erről. A többi lent, mert nem fért ki.
Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 09:19
41/44 Godaime válasza:
A pozitív gondolkodásnak van valamilyen szintű jó hatása igen, de ez nem varázslat.
42/44 anonim válasza:
A kérdés nem arról szól, hogy van-e Isten, hanem az Istenben hívők beszélgessenek arról, hogy helyes-e Máriához imádkozni egy kereszténynek?
Akik nem hisznek Isten létezésében, azok számára ott a Valláskritika, és még vagy ezer másik kategória.
43/44 Godaime válasza:
De én is erre válaszoltam. Nem számí1t, hogy milyen kitalált lényhez imádkozol, az eredmény ugyan az. Tehát igenis helyes egy kereszténynek Máriához imádkozni ha történetesen ez esik jól neki.
44/44 anonim válasza:
Előző, ha Isten létezik, és valaki egy kitalált hamis istenhez vagy istennőhöz imádkozik, az pont azért bűn, mert Isten létezik, aki teremtette a világot, a kitalált hamis istennő pedig nem létezik. Akkor sem, ha egy történelmi szereplőből, Jézus anyjából csinálnak hamis istennőt, hamis közbenjárót az egyik vallási irányzatban.
Ezért tiltja a Biblia az idegen isteneket, és istennőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!