Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kit küldenétek az iskolába:...

Kit küldenétek az iskolába: keresztény aktivistákat, vagy LMBTQ aktivistákat?

Figyelt kérdés

A keresztény aktivisták a zsidó-keresztény családmodellről tartanának előadásokat.

Az LMBTQ aktivisták ezt azzal egészítenék ki, hogy ha két férfi nevel egy gyereket, az nem bűn.

2021. júl. 25. 23:39
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
26%
A homosexuális jehova tanúi majd ismét melegként fognak fetámadni az örök életre,vagy "megjavulnak"?
2021. júl. 28. 15:16
 42/47 anonim ***** válasza:
0%
40-es, az ördög hatalmát is nézi, mégsem csinál semmit, csak vár.
2021. júl. 28. 15:21
 43/47 anonim ***** válasza:
Hol "készítenek képregényeket", 36-os?
2021. júl. 28. 15:37
 44/47 anonim ***** válasza:
0%

"40-es, az ördög hatalmát is nézi, mégsem csinál semmit, csak vár.

ma 15:21"

Tehetetlen már...😈

2021. júl. 28. 16:34
 45/47 anonim ***** válasza:
30%
Menjenek inkább a Buddhisták ha választani kell.
2021. júl. 28. 21:51
 46/47 anonim válasza:
100%
Nos, ha s ez számít valamit én most vagyok gimnazista. (10.-es). És én az igazat megvallva egyikről se hallgatnék semmilyen előadást. Bár eddig még nem is volt semmi felvilágosító óra, egyedül általános iskolában biológia órán. Pedig már ideje lenne, szerintem. És ha rajtam múlna leginkább a biztonságos szexre fektetném. Meg arra hogy ne fűvel fával csinálja ha lehet. De most őszintén. Kit érdekelnek a családmodellek ilyenkor? Érettebbnek tartom magam a koromnál. Bár ha valaki olvassa a kommentem nem hiszem, hogy el is fogja hinni, de sebaj. Ilyenkor engem legalabbis az érdekel, hogy ha lehet felvegyenek egy jó egyetemre, meg ha a szexualitást nézzük, hogyan tudom minél hatékonyabban elkerülni a teherbeesést vagy a nemi betegségeket. Bár még nem feküdtem le senkivel. És utána olvasok a dolgoknak, azért szerintem mégis jobb ha szakember tartja az ilyesmit interaktívan, ahol lehet és merjen a gyerek kérdezni. Nem pedig ledarálni, hogy mi bűn vagy nem bűn
2021. júl. 29. 12:00
 47/47 anonim ***** válasza:
63%
Nekünk általánosba se volt anno, bár középsuliba szerettek lehurrogni, de vót mit beszélsz..
2021. júl. 29. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!