Jobban hiszek a Sátánba mint az Istenbe? Az Baj?Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Abból a sok hülyeségből lett elegem elsősorban amit a Biblia Össze hord (feltámadás Csoda tevések)Ki hiszi el ezt a Baromságot? nem csodálom hogy fellázadt A Sátán)Ráadásul álltam már mind a két oldalon Vallásos ember is szerettem volna lenni de úgy éreztem Isten taszít magátol akkor meg akkor meg kiben bízzak.A sátán előtt nyitva áll a kapu és félreértés ne essék semmi gonoszság nincs bennem,ez hülyeség amikor valaki azt mondja megszállt a sátán azért követtem el csúnya dolgokat.A sátán azt a kulimászt keveri össze az emberbe ami a szivében lakozik ha sok a gonoszság akkor magára vessen az illető én békét és megnyugvást érzek bennem ezt erősíti.2021. júl. 21. 08:00
1/16 anonim válasza:
Osszel megkezdodik az iskola, majd addigra kinovod
2/16 anonim válasza:
SátánbaN, IstenbeN
Nem is olvastam tovább, mert már az első sor kiverte nálam a biztosítékot.
3/16 anonim válasza:
Hitem szerint a kúrásból még nem volt baj.
4/16 Godaime válasza:
Nem igazán értem mi értelme bármilyen képzeletbeli karakterekben hinni és úgy tenni mintha tényleg léteznének.
6/16 anonim válasza:
*SátánbaN; IstenbeN
*összehord
*csodatevések
*baromságot (kisbetű)
*a Sátán (a kisbetű mondaton belül)
*vallásos ember (kis v)
A mondatrészeket elválasztó vesszőhibákról meg már ne is beszéljünk...
Ne haragudj, de ezzel a helyesírással engem 4. osztály tanév végén a magyartanárom nem engedett volna felsőbb osztályba lépni.
Nem felháborodást keltesz, csak nem vagy komolyan vehető.
7/16 anonim válasza:
"Haha remélem sokakban keltek felhéborodást"
Hidd el, a többség le se szar téged :D
8/16 anonim válasza:
Nem töltötted be még a 15 évet sem, jól gondolom?
9/16 anonim válasza:
Elég baj hogy a Satanban hiszel jobban. Ezt a kereskedést használja ki a Satan. Nemhiába írja a Biblia hogy a széles, könnyen járható út a pokolba vezet míg a szűk, tüskékkel teli út a mennybe. És az előbbin sokan járnak míg az utóbbin kevesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!